Ankara Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
Ankara / Tümü Beğendik

İş Tanımı-Aylık bordroların ve icmallerin oluşturulması,  -Personelin ücret tahakkuklarının oluşturulması ve maaş ödemelerinin gerçekleştirilmesi, -E- bildirge vb.  yasal bildirimlerin yapılması, -SGK, Çalışma Bakanlığı ve Bölge Müdürlükleri ile yazışmaların..

İş Tanımı  Dental İmplant alanda öncü olarak faaliyet gösteren şirketimizin, Ankara Merkez Ofisinde Pazarlama Departmanında görev almak üzere  "Ürün Sorumlusu'' aranmaktadır.    Ürünler konusunda yurt içi /yurt ..

İş TanımıDünya standartlarında sağlık hizmeti sunmak hedefiyle 1974 yılında kurulan Özel Ankara Güven Hastanesi, modern tıbbın gereklerini, yılların tecrübesi ile birleştirerek hastalarına aktarmaya devam ediyor.Her alanda sunduğu yüksek kalitede hizmet, hast..

Aranan Nitelikler Üniversitelerin Mühendislik Fakülteleri, İktiasadi ve İdari Bilimler Fakülteleri bölümlerinden mezun, İthalat, İhracat, Transit Ticaret ve müşteri akreditifleri konularında en az 10 yıl çalışmış, Çok İyi derecede İngilizce (okuma, y..

İş TanımıDental alanda faaliyet gösteren ve Merkez Ofisi Ankara’da bulunan şirketimiz için, aşağıda belirttiğimiz İş Tanımı ve Nitelikler doğrultusunda görevlendirmek üzere “ STOK SORUMLUSU “ arayışımız bulunmaktadır.   İş Tanımı..

Ankara / Tümü Point Hotel Management

İş TanımıPoint Hotel Management; 1989'dan beri şehir otelciliğine yaptığı yatırımlar ile sektördeki etkinliğini arttıran Özbek Turizm, İstanbul'da Nippon Hotel, Point Hotel Taksim, Point Hotel Barbaros  hizmete girecek yatırımları ile yaklaşık 1000 ki..

İş TanımıTalaşlı İmalat Yapan Fabrikamız için Fabrika Müdürü aranmaktadır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin Mühendislik ve Teknik Öğretmenlik Bölümlerinden mezun, Askerlikle ilişiği olmayan, Kalite Bilinci Gelişmiş, Hedef..

İş TanımıKeçiören Kampüs Eğitim Kurumlarının Keçiören-Bağlum'da 2016 Haziran ayında faaliyete geçecek Bağlum Kampüs Etüt Eğitim Merkezi için,daha önce benzer pozisyonlarda görev almış,etüt merkezi için müdür olarak ,haftada 6 gün görev yapacak mesai arkadaşları arıyoruz.Etüt ..

İş TanımıAnkara Keçiören Amerikan Kültür Koleji kadrolarında görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler..

İş TanımıAnkara Keçiören Amerikan Kültür Koleji kadrolarında görevlendirilmek üzere; SINIF ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler..