Ankara Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
Ankara / Tümü ADALI TEKSTİL

İş TanımıJOYMISS ve TWO'E gibi markaları ile yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren ADALI MAĞAZACILIK A.Ş. İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni açılacak olan mağazaları için "Mağaza Müdürü" aramaktadır.  Mağazayı ve mağaza ekibini yönetmek,  Mağaza eki..

İş TanımıSözleşmesi imzalanmış olan şantiyeyi teslim alıp, kurulumunu gerçekleştirip,Şantiyede gerçekleştirilen hizmet ve imalatlara ilişkin hak ediş ve kesin hesapların zamanında ve sözleşmeye, şirket çıkarlarına uygun olarak hazırlanmasının sağlanması, kontrolü, işverene on..

İş TanımıGeneral İmplantları’nın Türkiye’de tek yetkili distribütörü olan Apeks Dental, implant sektörünün yıllardır ihtiyacını duyduğu bir girişimdir. Hızla gelişen ama istenen kalitede hizmeti veremeyen implant sektörüne yüksek kaliteyi uygun fiyatlarda sunabilm..

Ankara / Tümü TÜBİTAK UZAY

İş TanımıUydu donanımlarının elektronik üretim ve kablolama çalışmalarını gerçekleştirmek üzere Ar-Ge Teknisyeni istihdam edilecektir.   Adaylarda Aranacak Özel Koşullar a)    Yükseköğretim Kurumlarının en az iki yıllı..

Ankara / Tümü TÜBİTAK UZAY

İş TanımıUydu donanımlarının ekipman, uydu seviyesi mekanik entegrasyon ve montaj çalışmalarını gerçekleştirmek üzere Ar-Ge Teknisyeni istihdam edilecektir.   Adaylarda Aranacak Özel Koşullar a)    Yük..

Ankara / Tümü CASSİEL HOTEL

Aranan NiteliklerÜniversitelerin Turizm Otelcilik Bölümü veya Meslek Yüksek Okulu Mezunu Benzer pozisyonda en az 2 yıl tecrübesi olan Kurumsal satış ve pazarlama teknikleri konusunda tecrübeli İyi derecede İngilizce bilenMs office programlarına hakim ..

Ankara / Tümü CASSİEL HOTEL

Aranan NiteliklerOtel muhasebesinde deneyimli,Muhasebedeki tüm birimlerin işlemlerinin bitirilmesinin sağlanması ve organize olması  (Krediler Bölümü, Gelirler Bölümü, Personel Bölümü, Genel Muhasebe, Cost),Günlük ve aylık raporları hazırlayabilecek,Yasal ko..

İş TanımıÜretim yapan ve  Ankara'da faaliyet gösteren köklü bir firmayız.Polatlı/Temelli de açılacak olan fabrikamız için  Finans Uzmanı pozisyonunda görevlendirilmek üzere tecrübeli, ekip çalışmalarına yatkın çalışma arkadaşlarına ihtiyaç va..

İş TanımıÖzel İbrahim Kasacı Okulları olarak, büyüyen ve gelişen organizasyon yapımız içinde, 2016/2017 Öğretim yılında eğitim hayatına başlayacak Keçiören kampüsümüzde görevlendirilecek Ortaokul-Anadolu Lisesi müdürü aranmaktadır. Keçiören kampüsümüzün devam eden haz..

Ankara / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıTelekomünikasyon Sektöründe faaliyet gösteren firmamızın saha ekibinde çalıştırılmak üzere;Aranan NiteliklerSaha tecrübesi olan, Tercihen Elektrik işlerinden anlayan, Kanalet ve çelik tava montajı yapabilecek, H..