Ankara Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Satış Temsilcisi
Ankara / Tümü Rehber.com.tr

Rehber.com.tr websitesi olmayan firmalara bedava websitesi oluşturan bir sitedir. Çalışma yapmayı düşündüğümüz kişiler sahada bu üyelik paketini pazarlayacaklardır. Çalışacak kişi satış yaptığı her firma için net 25 tl alacaktır. Satış yapılan firma ücreti site üzerinden ödeyip, faturası sitem taraf..

Ankara / Çankaya Ncs.net Computer

SATIŞ TEMSİLCİSİ ARANIYOR NCS. Net Computer Türkiye’de kullanıcıların yazılım ihtiyaçlarını dünya standartlarında karşılamak üzere 1990 yılında kurulmuştur. 25 yıldır Uzman ve profesyonel kadrosuyla günümüz koşullarında çok değerli olan zamanın efektif bir şekild..

Ankara / Mamak Samatlı Oyuncak As

Ankara Mamak Gulveren merkez binamızda , internet satış departmanımızda çalışacak üniversite mezunu çalışma arkadaşları arıyoruz...

Ankara / Yenimahalle Lukoil Petrol

İstanbul yolu jandarma kavşağı üzerindeki akaryakıt istanyonumuz bünyesindeki marketimize çalışma arkadaşı arıyoruz...

Ankara / Çankaya Tivmaş

DENEYİMLİ- DENEYİMSİZ REYON ELEMANI ALINACAKTIR..

12 Yıllık Tecrübeye Sahip ve yaklaşık 35 e yakın çalışanımızla Sektörlere Çevre ve Maden Danışmanlığı Hizmetleri vermekte olan firmamızda çalışacak, * Diksiyonu düzgün * Dış görünümüne özen gösteren * Aktif Olarak araç kullanabilen ve seyahat engeli olmayan * Daha Önce Benze..

Firmamız klorlu havuz dezenfeksiyonuna alternatif olarak geliştirilmiş Oxipool Marka oksijen bazlı havuz dezenfeksiyon sisteminin üretimi ve satışını yapmaktadır.Ürünümüzün satışı , yüzme havuzunda ki kalite kontrollerini yapabilecek ve aktif araç kullanabilen Kimya Mühendisi veya Kimyager aranmakta..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konusunda tecrübeli, İkna kabiliyeti y..

Ankara / Altındağ Adalı Mobilya Ltd. Şti.

Yaklaşık yirmi yıldır, Bebek Çocuk Genç sektöründe faaliyet gösteren hem "Güldüy Güldüy Show" ve "Çocuktan Al Haberi" Programlarının ana sponsoru olan MELTEM BEBEK ve GENÇ ODASI Ankara bayisi ve hem de kendi özel üretimi olan ADALI GENÇ ODASI olarak klimalı, asansörlü mağazamıza deneyimli prezentabl..

BENZİNLİK İSTASYONUNDA ÇALIŞACAK DENEYİMLİ-DENEYİMSİZ AKARYAKIT SATIŞ ELEMANI ALINACAKTIR.KAYAŞ-Y.BAYIR-LALAHAN İKAMET TERCİHİMİZDİR...