Ankara Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Satış Temsilcisi
Ankara / Etimesgut Özdemir Halı Mobilya

Mağzamıza çalışacak Mobilya Montaj Elemanı alınacaktır. ssk+yemek firmamız tarafından karşınacaktır...

Ankara / Çankaya Medikal Borsası

Ön Lisans / Lisans mezunu Telefonda iletişim ve ikna becerisi yüksek Çağrı Hizmetleri konusunda deneyimli Müşteri odaklı Problem çözme ve analiz etme becerisi yüksek İyi derecede MS Office bilgisine sahip Satış sonrası müşteri taleplerine çözüm üretecek,bilgilendi..

Ankara / Tümü Ankara Güzel İş Plastik

PLASTİK AMBALAJ Konusunda Lider firmamızda görevlendirmek üzere Bayan " Satış Temsilcisi " aramaktayız, * İnsan ilişkilerinde başarılı, Temsil yeteneğine sahip, * Diksiyonu düzgün Prezantabl, İkna kabiliyeti yüksek, * Aktif araç kullanabilen, * An..

Ankara / Mamak 3k Dekor Ltd Sti

İNŞAAT MALZEMELERİ SATIŞ PAZARLAMA ELEMANI MAMAK VE KEÇİÖREN CİVARINDA OTURAN DİKSİYONU DÜZGÜN EHLİYETLİ BAY BAYAN ELEMAN..

Ankara / Altındağ Şenol Oyuncak

TOPTAN VE PERAKENDE SATIŞ YAPILAN OYUNCAKÇI FİRMAMIZA MÜŞTERİYLE İLGİLENECEK ÜRÜN ŞATIŞI YAPACAK BAY BAYAN ELEMAN ARAMAKTAYIZ YERİMİZ DIŞKAPIDA YEMEK+MAAŞ+PRİM+SİGORTA SİGARA KULLANMAYAN TERCİH SEBEBİDİR ...

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konusunda tecrübeli, İkna kabiliyeti y..

Ankara / Yenimahalle Sunstar Gıda

Gıda üretimi yapan firmamıza tercihen Restoran ve/veya Market sektöründe satış tecrübesi olan ve referans gösterebilecek satış temsilcisi alınacaktır...

Güvenlik Sektöründe faaliyet gösteren firmamızın satış organizasyonunda fırsatları değerlendirecek yüksek gelir ve kariyer hedefi olan takım arkadaşları arıyoruz. Sorumlu olduğu bölgede aktif ziyaretler ve aktiviteler gerçekleştirerek satış potansiyeli yaratmaya yönelik sürekli y..

Ankara / Tümü PRONET

GENEL NİTELİKLER . En az Lise mezunu, · Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli, · Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek, · Yeni müşteri kazanımı ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek, · İkna ve İletişimi becerisi yükse..

Ankara / Etimesgut Minicity

Ankara - İstanbul yolu Şaşmaz mevkiinde Minicity markamız adı altında Dünyanın en büyük bebek,çocuk ve anne adına her şeyi bulabileceğiniz alışveriş merkezimizde ve Ankara genelindeki diğer şubelerimizde (ALTINDAĞ (TOPTAN MAĞAZA),NATOYOLU,SİNCAN,ETİMESGUT,ELVANKENT,HÜSEYİNGAZİ,ŞENTEPE) çalışacak Sa..