Ankara Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Satış Temsilcisi
Ankara / Çankaya Nevaset Teknoloji

Digiturk projemizde görevlendirilmek üzere ''ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ'' takım arkadaşları aranmaktadır. Bu görevde başlayacak olan kişiler,çalışma süreleri boyunca firmamız bünyesinde açılacak olan yeni kariyer fırsatlarına başvurma imkanına sahip olacaklardır. EN A..

Ankara / Tümü Clever Poly Mers

Clever Polymers Yapı Kimyasalları A.Ş olarak gelişen organizasyonumuz içerisinde yapı kimyasalları satışından sorumlu "Satış Sorumlusu" olarak yer almak üzere aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. • İstanbul ve Ankara'da ikamet eden • Üniversitelerin İnşaat Mühen..

Ankara / Çankaya Avisis Gayrimenkul

Maksimum kazanç ve yüksek primle çalışma arkadaşları arıyoruz...

Ankara / Yenimahalle Gonca Meze

İMALATIMIZ OLAN DOĞAL LİMONATA TANITIMI VE SATIŞI. DİKSİYONU DÜZGÜN, KİŞİSEL BAKIMINA ÖZEN GÖSTEREN, GÜLER YÜZLÜ, 18-35 YAŞ ARALIĞINDA BAYAN SATIŞ TEMSİLCİSİ ARANMAKTADIR...

Satış ve müşteri odaklı, Analitik düşünen ve takipçi, İletişimi kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın, Planlama yapabilen, Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun, Office programlarına hakim, Diksiyonu düzgün, prezentable, dinamik, azimli, takipçi Müşter..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konusunda tecrübeli, İkna kabiliyeti y..

Ankara / Altındağ Meganet İç Ve Dış Ticaret

Sistemli çalışmayı prensip edinmiş, temsil ve ikna yeteneği güçlü, hedef sonuç odaklı çalışabilen, etkin yazılı ve sözlü iletişim becerisine sahip, Potansiyel müşterileri araştırıp belirleyerek, müşterilere ulaşmak ve oluşturduğu planlar doğrultusunda müşteriler ile görüşmeler yapabilecek, Dış görün..

Ankara / Çankaya Anka Yapı

Ankara Yaşamkent' te başlayacağımız 2 yeni projemiz anka cadde ve anka meydan için satış temsilcisi personel aramaktayız.Daha önce bu işi yapmış olma şartımız yoktur.Basit bilgisayar işlemlerini yapabilsin.Ulaşım sorunu olmaması için Yaşamkent veya yakın bölgede ikamet etmesi Tercih sebebidir..

Ankara / Yenimahalle Wıawork Magzacılık

WİAWORK MAĞAZA'mızda deneyimli satış temsilcisi alınacaktır...

Ankara / Yenimahalle Kalkavan Gıda

GİMAT'TA BULUNAN FİRMAMIZA SICAK SATIŞ KONUSUNDA DENEYİMLİ PLASİYER ARAMAKTAYIZ.ONLINE BAŞVURU YAPILMASI TERCİH EDİLİR...