Ankara Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Satış Temsilcisi
Ankara / Tümü Çok Medya

Ankara'da 10 yıldır reklam sektöründe hizmet veren firmamıza, insan ilişkileri kuvvetli ekip çalışmasına yatkın, ikna kabiliyeti yüksek dış görünüşüne önem veren tecrübeli-tecrübesiz satış temsilcileri arıyoruz..

Ankara / Yenimahalle Maysan

Firmamızda görev almak üzere aşağıdaki özelliklere sahip “Pazarlama ve Satış Sorumlusu” aranmaktadır; *Tercihen Üniversite mezunu, *Satış tecrübesi olan, Maaş + Prim sistemi ile çalışacak, *Sürücü belgesi sahibi ve aktif sürüş deneyimi olan, *MS Office programları kullanab..

Ankara / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin lider bankalarından biri olan kurumsal müşterimiz için “Saha Satış Temsilcisi” arıyoruz. İş Açıklaması -Firma hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, -Müşterilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamaya yöneli..

Ankara / Altındağ Assaspor

En az lise mezunu , 25-35 yaş aralığında , Diksiyonu düzgün, prezantabl, Tanıtım ve sunum becerileri yüksek, Hırslı, kararlı, tutarlı ve başarma isteği ile dolu, Askerlik hizmetini tamamlamış, B sınıfı ehliyet,..

Ankara / Mamak Arçelik Bayii

ÇALIŞMA SAATLERİMİZ 09:00 İLE 19:00 ARASIDIR. MAAŞ + SSK + YEMEK + PRİM TECRUBELİ SATIŞ TEMSİLCİSİ En Az 2 yıl deneyimli BAŞVURULARINIZI MAİL OLARAK ALMAKTAYIZ İYİ ÇALIŞMALAR.....

Ankara / Etimesgut Bemita Ticaret

KENDİ ARABASIYLA ÇALIŞACAK DAMACANA SU DAĞITIMI YAPABİLİCEK PERSONEL ARANMAKTADIR...

Ankara / Çankaya Songür Ltd. Şti

Sağlık meslek yayınları ve sağlık eğitim materyalleri tanıtımını yapabilecek sağlık yüksek öğrenimli ve il dışı seyahatine uygun olan sürücü belgesine sahip ve 30 yaşını aşmamış elemanlar aranıyor...

Ankara / Çankaya Kentkurumsalyemek

firmamızın merkez ofisine iletişimi güçlü, takım çalışmasına uyumlu, sahada aktif görev alabilecek bayan müşteri temsilcisi alacaktır...

Ankara / Akyurt Büyük Anadolu Hotel

Anadolu Hotels Esenboğa Thermal Hotel, e Clup Satış Departmanı için aşağıda özellikleri belirtilen Satış Temsilcisi olarak çalışacagımız çalışma arkadaşı aramaktayız. - Tercihen Satış Temsilciliği yapmış - Takım çalışmasına yatkın, sosyal ilişkileri ve ikna kabiliyeti yüksek, - Din..

Ankara / Etimesgut Auto Detox

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE ARAÇ BAKIM EKİPMANLARI SATAN,FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE Aktif araç kullanabilen En az Lise mezunu, İkna kabiliyeti yüksek Seyahat engeli olmayan Esnek çalışma saattlerine uyabilecek Tercihen satış konusunda deneyimli, Öğrenmey..