Ankara Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Teknik Uzman

İş TanımıAnkara Lalahan mevkiinde Şantiyemizde görevlendirilmek üzere Mimar,Aranan Nitelikler Üniversitelerin Mimarlık bölümlerinden mezun Mimar, Büyük ölçekli İş Merkezi, Otel, Hastane vb. inşaatlarında Şantiye..

Ankara / Tümü Vivaldi Ce Gold Hotel

İş Tanımı Vivaldi Ce Gold Hotel 'de görevlendirilmek üzere "Teknik Servis Şefi" alınacaktır.  Aranan Nitelikler• İşletmenin teknik işlerinde aktif olarak görev alacak • Elektri..

Ankara / Tümü ORAN HOTEL

İş TanımıOran Grubu bünyesinde bulunan Levent İnşaat ve İzolasyon A.Ş'ye aşağıda bulunan niteliklerde İnşaat Mühendisi veya İnşaat Teknikeri arıyoruz.Aranan NiteliklerSu, Isı Yalıtımı ve Metal Çatı- Cephe konusunda tecrübesi olan, Proje..

İş TanımıDöküm San. üzerine üretim yapan fabrikamıza; fabrika otomasyon kontrolu konusunda tecrübeli, arıza bulma ve giderme , makine bakım ve onarım konularında tecrübeli, mekanik,elektirik,elektronik arızalara müdahele edip çözebilecek, ..

İş Tanımı  Yüzyüzeyiz.biz ile dijital ve analitik platform sağlayıcı olarak tüm işe alım süreçlerinde hizmet veren şirketimiz Elba HR’da çalışmak üzere Yazılım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.   Geliştirmekte olduğumuz web tabanlı uygulamamızı..

Ankara / Tümü ELYA GROUP

İş TanımıULUSLARASI VE YURT İÇİN DE YATIRIM PROJELERİ ÜRETEN İNŞAAT ŞİRKETİ.ÇAY YOLUNDA İNŞAATİ SÜREN 130.000 M2 AVM VE 40 KATLI REZIDANCE & HOME OFİCE PROJEMİZ İÇİNAranan NiteliklerİLERİ SEVİYEDE İNGİLİZCE BİLGİSİ  MS PROJECT Y..

İş Tanımı2007 yılında kurulan MELTEM AYHAN EĞİTİM KURUMLARI, Ankara-Batıkent'in eğitim markası olmuştur.2015 yılında tamamlanan kendi okul binamızla beraber devam eden büyümemizden dolayı mevcut olan kadromuza ek olarak okulöncesi, sınıf ve branş öğretmenleri alınacaktır.2016..

İş Tanımı Planlama raporlarının hazırlanması ve yayımlanması, Günlük ve haftalık faaliyet raporlarının hazırlanması ve takibinin yapılması, İş programlarının takibi ve kontrolünün yapılması, Metrajların yapılması Birim fiyat anali..

İş TanımıMavi Güvenlik, 1999 yılında ülkemizin önem gerektiren iş sahalarından biri olan GÜVENLİK ÇÖZÜMLERİ konusunda hizmet verebilmek üzere İzmir ‘de kurulmuştur. T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI ve EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’nden Onaylı 7/24 kesintisiz ALARM HABER ALMA MER..

İş TanımıAnkara/Ostim'de Savunma ve Havacılık alanında faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere iyi derecede ingilizce bilen bayan makina mühandisi alımı yapılacaktır.. Çalışma arkadaşlarımız Ana sanayi toplantılarına katılacak, teknik isterleri belirlemede yardımc..