Antalya Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıAntalyada faaliyet gösteren zincir mobilya mağazalarımızın SERİK Şubesinde görev alacak "Mağaza Müdür'ü arıyoruz...Aranan Nitelikler Mağaza Müdürlüğü konusunda en az 5 yıl deneyimli, ..

Antalya / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı'Teklif ve İhale Müdürü' arayışımız bulunmaktadır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin İnşaat Mühendisliği Bölümünden  mezun, Konusunda minimum 5 yıl tecrübeli, İngilizce bilen, Proje değerlendirme ..

Antalya / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıİŞ TANIMI Elektronik fatura kesimi, kontrolü ve sisteme işlenmesi ile ilgili görev alabilecek Muhasebe Fatura Sorumlusu arayışımız mevcuttur.Aranan Nitelikler En az MYO mezunu SAP ve Logo Tiger programına hakim ..

Antalya / Tümü BİENAL Mobilya

İş TanımıKuruluşundan bugüne kaliteden ödün vermeden toplam kalite yönetim felsefesiyle ÖPÇİN Group, her biri kendi alanında uzman personeliyle, hizmeti ön planda tutarak, müşterilerine güvenilir, sorunsuz ve uygun ürünü sunmayı ilke edinmiştir. ..

Antalya / Tümü BİLALLER

İş TanımıFiat Plazamızda görevlendirilmek üzere Satış Müdürü arıyoruz...   İş tanımı: Bünyesinde bulunan satış danışmanlarını sevk ve idare edebilecek, Satış hedeflerinin yerine getirilmesi konusunda ç..

Antalya / Tümü Sherwood Hotels

İş Tanımı    Antalya’nın öncü turizm gruplarından “SHERWOOD RESORT &  HOTELS” bünyesinde, Merkez Ofisimiz de görevlendirilmek  üzere, aşağıda ki niteliklere sahip “ Gelirler ve Krediler  Şefi ” aranmaktadır.   Yaşlandır..

İş TanımıOps Company Entertainment Group,un lokomotif markası olan Ops!Playkids, AVM'ler ve beş yıldızlı seçkin turizm tesislerinin mini clup alanları için sıra dışı bir kurguyla eğlence dünyası tasarlayan, uygulayan ve ekipman tedariğini sağ..

Antalya / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıGıda dışı ürünlerinin ( idari, kırtasiye malzemesi, sarf malzeme vb. ) satın alma sürecinden sorumlu olmak   Talebin istek , sipariş ve teslimat süreçlerini organize etmek   Satın alma faaliyetlerinin planlanmasını gerçekleştirmek ..

İş TanımıDanışmanlığını yürütmekte olduğumuz uluslararası otel zinciri Müşteri Firmamız adına ''İnsan Kaynakları Müdürü'' arayışımız bulunmaktadır.   İnsan Kaynakları süreçlerinde kurumsal sistemin geliştirilmesi, İşe alım, üc..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde Antalya Lara da hizmet verecek olan ÖZEL ANTALYA LARA KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda, görevlendirilmek üzere;    Aranan Nitelikler..