Antalya İş İlanları

Şehir: Antalya
Antalya / Kepez Becom Gıda

Horeca sektörüne hizmet vermekte olan firmamızın ANTALYA fabrikasında çalışacak; *25-35 yaş aralığında, *Ön muhasebe bilgisi olan, *Mikro ve Netsis muhasebe programlarını etkin olarak kullanabilen, *Fatura/Cari/Stok/Tahsilat konularında takip yapabilecek, *Sipari..

Antalya / Muratpaşa Welcome Tours & Travel

TURİZM İÇ PAZARDA HİZMET VEREN FİRMAMIZ İÇİN; Call Center Sektöründe deneyim sahibi, Antalya’da ikamet eden 22-35 yaş arası, Takım çalışmasına yatkın, iletişim becerisi yüksek ve insan ilişkilerinde başarılı, İş takibi olan ve sorumluluk sahibi, Hedef ve çö..

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların finansal ihtiyaçlarını b..

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Antalya Direkt Satış Yetkilisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. · Kredi kartı, poz cihazı, otomatik ödeme talimatı, e-ekstre, bireysel ihtiyaç kredisi, vadeli&vadesi..

Antalya / Kemer Kütle Hotel

antalya kemer çıralıda yatılı yabancı dil bilen bayan elaman alınacak kütlehotel..

Antalya / Döşemealtı Fipol A. Ş

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikamızın; İnsan Kaynakları ve İdari İşler biriminde görev yapacak personel alınacaktır. Genel Nitelikler - Antalya’da ikamet etmek, - Üniversite mezunu olmak , - Ofis içi araçları kullanabilecek, (fax, fotokopi vs..)..

Antalya / Döşemealtı Fipol A. Ş

ANTALYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ'NDE BULUNAN FABRİKAMIZIN ÜRETİM KISMINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE; -ANTALYA'DA İKAMET EDEN VEYA EDEBİLECEK - FAYANS - MOZAİK DÖŞEME KONULARINDA DENEYİMLİ -TERCİHEN FIBERGLASS ÜRETİM SEKTÖRÜNDE, EPOKSİ DERZ KONUSUNDA DENEYİMLİ..

Antalya / Döşemealtı Fipol A. Ş

ANTALYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ'NDE BULUNAN FABRİKAMIZIN ÜRETİM KISMINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE; -ANTALYA'DA İKAMET EDEN - POLYESTER - GELCOAT UYGULAMALARI YAPABİLEN -TERCİHEN ÜRETİM SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ -ŞEHİR İÇİ VEYA ŞEHİR DIŞI SEYAHAT ENGELİ ..

Antalya / Muratpaşa Aim Gayrimenkul

EMLAK OFİSİMİZE BAY BAYAN GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI ARANIYOR * Etik ve Ahlaki değerleri önemseyen * Kurumsal bir kimliği, giyim ve diksiyonu ile yansıtabileceğine inanan, * İnsan ilişkilerinde Başarılı ve İletişim Becerileri Kuvvetli, * Girişimci Ru..

Antalya / Muratpaşa Talyapak Bilişim Ltd Şt

BAĞLI BULUNDUĞUMUZ AJANS ŞİRKETİMİZE KONUSUNDA DENEYİMLİ PHP,ASP VE WORDPRESS VE HTML5 KODLAMA BİLGİSİ OLAN ELEMAN ARANIYOR....