Antalya İş İlanları

Şehir: Antalya

Şirketimize farklı branşlarda teknisyenler ve ustalar alınacaktır. Yerimiz Konyaaltı ilçesindedir. Tam zamanlı, yarı zamanlı çalışma imkanı mevcuttur. Şirketimiz aşağıda sıralanmış alanlarda hizmet vermektedir. Bunlardan en az birinde deneyimli arkadaşlar müracaat edebilirl..

Antalya / Konyaaltı Seahouseland Gayrimenkul

FİRMAMIZA DÜRÜST, ÇALIŞKAN, KÜLTÜRLÜ, SATIŞ YAPABİLECEK ELEMAN ALINACAKTIR..

Antalya / Muratpaşa Kobi Sigorta Ltd. Şti.

Şirketimizde istihdam edilmek üzere; teknik personel arayışımız bulunmaktadır. -Üniversitelerin İktisat, işletme, kamu yönetimi, pazarlama, bankacılık ve sigortacılık bölümlerinden mezun, -Acente veya sigorta şirketi deneyimi olan -SEGEM belgesi olan, -Satış odaklı, il..

Antalya / Kepez Otesan Ltd Şti

E-SINIFI EHLİYET TERCİHLİ, DEPO GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞACAK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ALINACAKTIR...

Antalya / Manavgat Cafe Liva

Cafemizde çalışmak üzere deneyimli diksiyonu düzgün prezantabl personeller alınacaktır...

Antalya / Kemer Villa Lukka

Villa Lukka butik otelimiz için, " Resepsiyonist "pozisyonunda çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşı arıyoruz. Tecrübeli ya da tecrübesiz Güler yüzlü, diksiyonu düzgün, iletişim yönü kuvvetli, Misafir memnuniyeti odaklı çalışabilen, Dış görünümüne ve k..

Antalya / Muratpaşa Bayraktar Tur Taah. Tic. Aş

En az ilköğretim mezunu, Tercihen otel işletmelerinde görev almış, Temizlik için gerekli kimyasal malzeme bilgisi olan, Antalya merkezde ikamet eden ...

Antalya / Muratpaşa TUĞBA KURUYEMİŞ

Tamamı kendi imalatımız olan ürünlerimizi (Kuruyemiş, Lokum, Kahve, Draje, Şekerleme, İncir, Baharat vs.) ülkemizin en güzel noktalarında ki butik mağazalarımızla müşterilerimize ulaştırıyoruz... Aydın, Afyon, Samsun, Bursa, Denizli, Muğla, Manisa, Kütahya, Balıkesir, Uşak, Eskişehir, A..

Antalya / Muratpaşa GÖZEN GÜVENLİK HİZMETLERİ

“Havacılık Güvenliği Tecrübesini Sektörün Lider Firmasıyla Yaşamak İster misiniz?” GÖZEN HOLDING bünyesinde; Atatürk Havalimanı ve Türkiye'nin 8 farklı havalimanında hizmet veren ve havacılık güvenliği sektöründe lider konumda olan Gözen Security Services, uluslararası havayolu şirketle..

Antalya / Muratpaşa Cescom Bilgisayar Teknik Servis

Bilgisayar/Notebook/Yazıcı/Network -Elektronik Temel Bilgisine sahip, -Donanımında ve yazılımında Tecrübeli, Güvenlik Sistemlerinin kurulumuna hakim, -Barkod Sistemlerinde Tecrübeli -Öğrenmeye açık, -Düzenli,disiplinli, -Tercihen endüstri meslek lisesi veya ..