Antalya İş İlanları

Şehir: Antalya
Antalya / Kepez Mavi Yeşil Callcenter

ÇAĞRI MERKEZİMİZ BÜNYESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. MAAŞ + PRİM + YEMEK + PAZAR İZİN..

Antalya / Kepez Renga Reklam

Reklam, baskı konularında tecrübeli, Benzer görevde en az 2 yıl tecrübeli, Reklam, kurumsal kimlik, katalog, dergi grafik tasarımı konularında tecrübeli, Photoshop, Corel , Illustrator,Indesign programlarına hakim, Yaratıcı, detaylara önem veren, Ekip çalışmasına yatkın..

Antalya / Muratpaşa Paşam Hamam Sauna

Hamamımızda çalışacak bayan eleman arıyoruz.Maaş dolgundur,kalacak yer temin edilir.Detaylar telefonda görüşülecektir...

Antalya / Kepez Şen Paslanmaz

Tig kaynağı ile 3mm boru kaynağı yapacak elemana ihtiyaç vardır Not: Şehir dışından gelecek arkadaşlar için kalacak yerim yoktur, yakınlarda pansiyon vardır...

Antalya / Muratpaşa Ege Organizasyon

Yazın gelmesiyle birlikte yoğun iş tempomuza ayak uyduracak, başka işi olmayan aradığımızda ulaşabileceğimiz, bu işi kendisine katkı sağlamak ve boş zamanlarını değerlendirmek üzere iş ahlakı disiplinine riayet gösterebilen, en az lise mezunu diksiyonu ve müşteri ilişkileri iyi, güleryüzlü, temiz, E..

Antalya / Muratpaşa İnternational Travel Services

-Seyahat Acentesi Muhasebesi Deneyimli, -Sejur,Sedna,Abaküs programlarına hakim, -Fatura Kontrol yapabilecek, -30 yaşını aşmamış, -Bay veya bayan personel, -Prezentabl, -Kendini sürekli geliştirip, yenileyebilen, -Kariyer hedefi olan, -Takım çalışmasın..

Antalya / Muratpaşa İnternational Travel Services

-Seyahat Acentesi Operasyon Deneyimli, -İyi Derecede İngilizce bilen, -Sejur Programını kullanabilen, -B Sınıfı Ehliyetli aktif araç kullanabilen, -En az lise mezunu, -Prezantabl -Kariyer Hedefi Olan, -Kendini sürekli geliştirebilen, Bizimle çal..

Antalya / Muratpaşa Mavi Işık Plus

Firmamız 8 yıldır Türkiye genelinde Ankara Antalya Kayseri İzmir ve Konya illerinde estetik ve güzellik sektöründe hizmet veren Türkiye nin bu anlamda kurumsal kalite ve hizmet standartlarını oluşturmuş Poliklinik ve güzellik merkezleri ile mavi ışık markası altında hizmet veren marka ağına sahip bi..

Antalya / Muratpaşa Mavi Işık Plus

Firmamız 10 yıldır Türkiye genelinde Ankara Antalya Kayseri İzmir ve Konya illerinde estetik ve güzellik sektöründe hizmet veren Türkiyenin bu anlamda kurumsal kalite ve hizmet standartlarını oluşturmuş Poliklinik ve güzellik merkezleri ile mavı ışık markası altında hizmet veren marka ağına sahip bi..

Antalya / Muratpaşa Mavi Işık Plus

İRTİBAT ve GÖRÜŞME İÇİN YETKİLİ kişilerin TELEFON VE ADRESLERİ : Ön görüşmeler aşşagıda belirtilen işyeri adreslerinde her gün 19.30 kadar devam etmektedir. randevu almadan özgeçmişiniz ile birlikte lütfen subelerimize müracaat ediniz. PART TİME VEYA FULL TİME ANKARA B..