Bolu İş İlanları

Şehir: Bolu

İş Tanımı Şubeye gelen kargoları belirlenen zamanda ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak.  Şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden hasarsız bir şekilde çıkışını sağlamak. Şube içi işleyişe destek vermek...

İş Tanımı Şubeye gelen müşterileri karşılayarak kargolarını teslim almak, teslim alınan kargonun faturasını kesmek, gerekli durumlarda tahsilatlarını gerçekleştirmek ve kargonun gönderilmesini sağlamak. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleple..

İş Tanımı Günlük operasyonel işleyişi planlamak ve aksamadan yürütülmesini sağlamak. İş hacmini arttırmak için yeni müşteri kazanımı, mevcut müşterilere ziyaretlerin gerçekleştirilmesi ve anlaşması biten müşterilerin anlaşmalarının revize süreçlerini yönetmek...

Bolu / Tümü ÇETİN GROUP

İş TanımıÇetin Group / Tansel  projemizde, üretimin değişik alanlarında çalıştırılacak Vasıflı - Vasıfsız Bayan Üretim Elemanları alınacaktır.Aranan NiteliklerAranan Nitelikler İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda;..

İş TanımıAbant Palace ve Köşk Otelleri Otelimizde bulunan SPA merkezinde görev yapmak üzere; Alanında Tecrübeli, İnsani İlişkileri Güçlü, Kurumsal Şirket Tecrübesi Olan, Bolu İlinde ikamet eden, ..

Bolu / Tümü Analiz Kariyer

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz kurumsal müşterimiz Sun Danışmanlık bünyesinde, IPARD, KOSGEB, Kalkınma Ajansları ve diğer ajans programları çerçevesinde, firmalara bilgi sunmak ve hibe projelerinin satışını sağlamak için Kurumsal Proje Satış Temsilcileri..

Bolu / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

Bolu / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı  ZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; BOLU 14 BURDA Mağazasında bulunan FLO mağazasında görevlendirmek üzere PART TİME SA..

İş TanımıFirmamızın Yukarı Soku Mah. Çele Sok. No:74 Bolu/Merkez adresinde KALİTE ve ÜRETİM bölümünde görevlendirilmek üzere ENDÜSTRİ ve MAKİNE  MÜHENDİSİ aranmaktadır. Aşağıdaki niteliklere sahip kişilerin başvurmaları rica olunur.    Ar..

İş TanımıFirmamızın Yukarı Soku Mah. Çele Sok. No:74 Bolu/Merkez adresinde Üretime başlayacak olan ELEKTRONİK KART ÜRETİM tesisinde görevlendirilmek üzere ELEKTRONİK ÜRETİM MÜHENDİSİ aranmaktadır. Aşağıdaki niteliklere sahip kişilerin başvurmaları rica olunur.   ..