Bursa Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Satış Temsilcisi
Bursa / Nilüfer WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Nilüfer'de bulunan mağazamız bünyesinde görev almak üzere en az 2 sene tecrubeli Satış Temsilcileri arıyoruz. Aranılan Nitelikler, İletişimi kuvvetli, İnsan ilişkilerinde başarılı, İkna kabiliyeti yüksek, Kendine güvenen,..

Bursa / Osmangazi Bursa Dijital

Dijital Baskı, Fotoğrafçılık, Promosyon, Açıkhava Reklamcılığı gibi alanlarda faaliyet gösteren şirketimize satış departmanımız için aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. Genel Nitelikler: - Reklamcılık sektöründe tecrübeli - En az 2 yıl satış alanında dene..

Merkezi İstanbul da bulunan AVENİR BURSA-YALOVA-BİLECİK Bölge Temsilcisiyiz. Osmangazi Gazcılar Caddesi üzerinde ve Yalova Merkez de (Ofis) ki showroom mağazamızda bayilerimize toptan ve son kullanıcılara da perakende satışı yapmaktayız. Avenir bir Japon Teknolojisi markasıdır...

Bursa / Nilüfer Hs Lider Hırdavat

CİVATA,HIRDAVAT,İŞ GÜVENLİĞİ,ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ, EL ALETLERİ, AMBALAJ MALZEMELERİ SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZE SEKTÖRDE TECRÜBELİ MÜŞTERİ PORTFÖYÜ OLAN SATIŞ TEMSİLCİLERİ ARANMAKTADIR. GÖRÜŞMELER YÜZ YÜZE YAPILACAKTIR...

Bursa / Osmangazi Uludağ Araştırma Ltd Şti

Firmamıza saha satış temsilcisi takım arkadaşları alınacaktır...

Bursa / Tümü Paşa Gida

Satış ve pazarlama konusunda deneyimli veya kendine güvenen diksiyonu güzel presentable seyehat engeli olmayan Bursa ve ilçelerini iyi bilen aktif araç kullanabilen en az b sınıfı ehliyetli maaş + pirimle çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz..

Satış Temsilcisi; Yapı kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren Bursa Merkezli firmamızın Satış-pazarlama departmanında görev alacak Satış Temsilcisi aranmaktadır. GENEL NİTELİKLER; Yapı Kimyasalları alanında tercihen en az 3 yıl deneyimli, İletişi..

Bursa / Tümü Gökbilişim Ltd. Şti

Firmamızda , SAHA SATIŞ personeli pozisyonunda çalışacak takım arkadaşları aranmaktadır. Aktif satış konusunda deneyimli, Kariyerinde satış alanında ilerlemeyi hedefleyen, İkna kabiliyeti yüksek, Sattıkça daha çok kazandıran, etkili prim sistemiyle, gelirini yükseltmey..

Bursa / Yıldırım Bursa Ab Djital

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, Tercihen aktif satış tecrübesine sahip olan, İletişimi kuvvetli, Yoğun iş temposuna ayak uydurabilen, Askerlikle ilişiği olmayan ya da en az 2 yıl tecilli, B sınıfı sürücü ehliyetine sahip ve seyahat engeli olmayan,..