Bursa Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Satış Temsilcisi
Bursa / Nilüfer Osmanli Çiftliği

Gıda sektöründe deneyimli şarküterimizde kendi sütümüzü de satabilecek, sıcak satış yapabilen, diksiyonu düzgün, satış temsilcisi iş arkadaşları aramaktayız...

Bursa / Osmangazi Polita Turizm

Turizm konusunda deneyimli,girişken,güler yüzlü,diyalogları iyi olan,ikna kabiliyeti yüksek.....

Beyaz Eşya sektörünün öncü markalarından BOSCH'un yetkili satıcı mağazası için MAĞAZA SATIŞ TEMSİLCİLERİ alınacaktır. - Tercihen perakende satış deneyimi olan, - İletişim ve koordinasyon yönü kuvvetli, - Müşteri odaklı, motivasyonu yüksek, - Esnek çalışma saatlerine uy..

Bursa / Tümü Ada Enerji

Bayiliğini yapmakta olduğumuz Enerji sektörünün lider markalarından CEREAN ENERJİ için Freelance olarak çalışacak SAHA SATIŞ TEMSİLCİLERİ aramaktayız. Saha satışı konusunda deneyim sahibi veya kendine güvenen, Bulunduğu il ve bölgeye hakim mevcut portföyü olan veya müşteri portföy..

Bursa / Gemlik Foto Simge

33 yıldan beri fotoğrafçılık sektöründe Gemlik'te hizmet vermekteyiz. Bilgisayar bilen, diksiyonu düzgün bayan eleman alınacaktır. Asgari ücret + SGK..

Bursa / Nilüfer Küresel Bilişim Eğitim

GENEL NİTELİKLER Ünv ilgili bölümlerinden mezun ( Eğitim Fakültesi mezunları tercih sebebidir) Network pazarlama yöntemleri konusunda bilgi sahibi Kendine güvenen,prezentabl, Çözüm odaklı çalışabilecek Kurum beklentileri doğrultusunda satış stratejileri geliştire..

Bursa / Nilüfer Ajansgah

Dijital Web Ajansımızda Satış ve Pazarlama Bölümünde Görev Alacak ; - Tercihen Sahada Satış Konusunda Tecrübeli, - Güleryüzlü, - İnsan İlişkileri Kuvvetli, - Diksiyonu Düzgün, - Giyimine Özen Gösteren, - İkna Kabiliyeti Yüksek, - Takım arkadaşları arıyoruz....

Bursa / Tümü PRONET

GENEL NİTELİKLER . En az Lise mezunu, · Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli, · Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek, · Yeni müşteri kazanımı ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek, · İkna ve İletişimi becerisi yükse..

Bursa / Osmangazi Bursa Moda Ambalaj. Ltd. Şti.

Ambalaj Firmamızda Çalışacak Satış Konusunda deneyimli bay / bayan satış temsilcisi alınacaktır...

Bursa / Osmangazi Barca Kitabevi

Kitap Mağazamızda Kitap satış elamanı olarak çalışacak en az lise mezunu çalışma arkadaşı arıyoruz...