Bursa Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Satış Temsilcisi
Bursa / Osmangazi Bençin İnşaat

Bursa Osmangazi - Hamitler mahallesinde bulunan 2.etaplık inşaatımız için , Diksiyonu ve giyimi düzgün, Sunum ve satış konularında tecrübeli, Gelen alıcıları ikna edebilecek, Bilgisayarı kullanabilen, 20-30 yaşları arası, bekar bayan eleman aranmaktadır. İzin gü..

Bursa / Osmangazi Ege Kimya

firmamızda yönetici ve satış temsilcisi olarak çalışacak kendinden emin lider, dominant yönetici ruhu olan daha önce yöneticilik deneyimi olan bayan elemanlar alınacaktır.Resimsiz cvler dikkate alınmayacaktır...

Bursa / Osmangazi Evinesa

* Sahada aktif çalışabilecek. * Maaş + Prim + Sigorta * Diksiyonu düzgün * Bayan ekip arkadaşları aranmaktadır...

Bursa / Yıldırım Eriş Bebe

*Rusya ve Özerk Cumhiriyetlere pazarlamada yardımcı *İnsan ilişkisine önem veren *Rusça bilen *Tercihen müşteri portföyüne sahip *Takım çalışmasına uygun *Kendini geliştirmeye yatkın bireyler aramaktayız....

Bursa / Osmangazi Nilüfer Turizm

bursa şehirler arası otobüs terminalinde bilet satışda diksiyonuna özen gösteren güler yüzlü çalıma arkadaşlar arıyoruz. maaş asgari ücretin üzerinde olup günlük alınmaktadır..

TOPTAN MAĞAZAMIZDA MÜŞTERİ SATIŞINDA ÇALIŞMAK ÜZERE RUSÇA BİLEN SATIŞ ELEMANI ARANMAKTADIR. ÖNCELİĞİMİZ BAY OLMASIDIR...

Bursa / Yıldırım Görgülü Kimya Tuz Nak San

Deneyimli yurtdışı çapında satış yapabilecek ekip çalışma arkadaşları alınacaktır...

İŞ TANIMI: Firmamız tarafından ithalatı yapılan yeni nesil barkod otomasyon sistemlerini; Sorumlu olunan bölge içerisindeki ekip arkadaşları ile müşterileri ziyaret etmek, Ürün ve hizmetlerin tanıtım ve satışını gerçekleştirmek ve mevcut müşteri portföyünü ziyaretedip ürün yenilemesi faaliyetl..

En az 2 yıl aktif satış ve pazarlama deneyimi olan Müşteri ilişkileri ve temsil yeteneği güçlü Sorumluluk alanlarıyla ilgili diğer ekiplerle koordineli ve planlı çalışabilen Aktif araç kullanabilen, 23 - 35 yaşları arasında 'BAYAN' çalışma arkadaşları aramaktayız..

Bursa / Tümü PRONET

GENEL NİTELİKLER . En az Lise mezunu, · Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli, · Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek, · Yeni müşteri kazanımı ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek, · İkna ve İletişimi becerisi yükse..