Bursa Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Satış Temsilcisi

* B sınıfı ehliyetli olup,aktif araç kullanan. * Seyahat engeli olmayan,iletişim becerileri ve insan ilişkileri güçlü takım çalışmasına yatkın. * Esnek çalışma şartlarına uyumlu. * Askerliğini yapmış. * Bay eleman. * En az lise , tercihen İktisat -İşletme -Pazarlama - T..

Bursa / Nilüfer Rota İnsan Kıymetleri

En az Lise, tercihen MYO/Üniversite mezunu, Tercihen benzer pozisyon veya sektörde deneyimli, Dikkat ve konsantrasyon kabiliyeti yüksek, Problem çözme becerisi gelişmiş, Müşteri odaklı, Aktif araç kullanabilen, Bayan personel alımımız olacaktır...

Bursa / Nilüfer PRONET

GENEL NİTELİKLER Tercihen en az Ön Lisans mezunu Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek Randevu ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek Bursa'da ikamet eden veya edebilecek olan..

Bursa / Tümü Gulmer Mermer

Merkezi Istanbulda bulunan sirketimiz uzak doguya Mermer ham blok ihracati yapmaktadir..Firmamizin Bursa / Burdur bolgesindeki kadromuzu guclendirmek amaciyla Şirketimizde görevlendirmek üzere 'Ham blok Mermer Satış-Pazarlama Elemanı' arıyoruz... Is tanimi : Şirket taleb..

Bursa / Tümü Mitsuda

İSTANBUL MERKEZLİ FİRMAMIZIN BURSA ILINDE MUSTERILERIMIZLE OLAGAN ILISKILERIMIZI SURDUREBILECEK KONUSUNDA TECRUBELI OZELLIKLE IYI DERECEDE BINEK ARAC KULLANABILEN...NOT: MUSTERILERIMIZ BURSANIN EN SECKIN KURULUSLARIDIR...(ORNEK TOFAS RENO KARSAN FABRIKALARI..GENEL MUD.SATINALMA MUD.SEVIYESINDE GORU..

SATIŞ SORUMLUSU; Yapı kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren Bursa Merkezli firmamızın Satış-pazarlama departmanında görev alacak Satış Sorumluları aranmaktadır. GENEL NİTELİKLER; Yapı Kimyasalları alanında tercihen en az 3 yıl deneyimli, İletişi..

Bursa / Nilüfer Sever Endüstriyel

* Yetiştirilmek üzere ; * Satış ve pazarlama departmanında çalışacak, * Üniversite mezunu , Tercihen Mak.Müh.(Erkek adaylar için askerliğini yapmış) * Sürücü belgesi olan,aktif araç kullanabilen ,seyahat engeli olmayan * Yoğun iş temposuna uyum sağlayacak * Takım ça..

Bursa / Nilüfer Oriyon Ltd. Şti

İNŞAAT VE ENDÜSTRİ MAKİNALARI SATIŞI İÇİN; ŞANTİYE ZİYARETLERİ VE DEMOLARI YAPABİLECEK, ASKERLİK İLE İLİŞKİSİ OLMAYAN; EN AZ LİSANS MEZUNU ; EHLİYETLİ, DENEYİMLİ VEYA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE, ÇALIŞMA ARKAŞLARI..

Bursa / Tümü Kar Group

* Üniversitelerin (Mühendislik veya Mimarlık) bölümlerinden mezun * MS Office programlarını etkin kullanabilen * Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış * B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen * Seyehat engeli olmayan * Dışa dönük, prezentabl, dinami..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konusunda tecrübeli, İkna kabiliyeti y..