Bursa Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Satış Temsilcisi
Bursa / Osmangazi Şefik Mobilya

Beyaz eşya, bilgisayar,elektronik, ankastre,klima Mobilya, Züccaciye, Ev Tekstili satışı yaptığımız Mağazamızda müşterilerimizle ilgilenip,satış yapmak ve satış sonrası müşteri memnuniyetini sağlamak, Ekip çalışmasına yatkın,Pozitif ve güler yüzlü, Tercihen mağazacılık sektöründe elektro..

Bursa / Osmangazi Trapez Trifon

ÜNİVERSİTE MEZUNU (4 YIILIK ÖRGÜN EĞİTİM VEREN KURUMLARDAN), B SINIFI SÜRÜCÜ EHLİYETİNE SAHİP VE AKTİF OLARAK ARAÇ KULLANABİLEN, OFFİCE PROGRAMLARINI (EXCEL, WORD) ETKİN KULLANABİLEN, SEYAHAT ENGELİ BULUNMAYAN, DİKSİYONU DÜZGÜN, BURSA VEYA ESKİŞEHİR'DE İKAMET EDEN,..

Bursa / Tümü Kar Group

İş Açıklaması İş Açıklaması * Şirket kurumsal yapısına uygun olarak müşteri-bayi ilişkilerini yürütmek, mevcut ürün ve müşteri portföyünü eleştirerek satış hedeflerini gerçekleştirmek. * Şantiyeleri ziyaret ederek aktif satış uygulamalarının içinde yer almak. * ..

OTOMOTİV YAN SANAYİSİNE HİZMET VEREN FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE; *ÜNİVERSİTE MEZUNU, *OFFİCE PROGRAMLARINI AKTİF KULLANABİLEN, *GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN,DİKSİYONU DÜZGÜN,İLETİŞİMİ KUVVETLİ VE KENDİNE GÜVENEN, *İKNA KABİLİYETİ GÜÇLÜ, *SORUN BULMAK DEĞİL ,ÇÖZÜM ÜRETME..

Bursa / Nilüfer PRONET

GENEL NİTELİKLER Tercihen en az Ön Lisans mezunu Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek Randevu ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek Bursa'da ikamet eden veya edebilecek olan..

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren Firmamızda görevlendirmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip Bayi Satış/Kurumsal Satış sorumlusu alınacaktır. Genel Nitelikler * En az lise, tercihen yüksekokul veya üniversite mezunu, *Satış konusunda hevesli, az da olsa t..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konusunda tecrübeli, İkna kabiliyeti y..

Türkiye'de ilk ve tek hastane odaklı otelcilik hizmetleri sunan firması APlus bünyesinde görevlendirilmek üzere, 4 yıllık lisans mezunu Tercihen Catering satış konusunda deneyimli MS Office programlarını etkin kullanan Sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanan..

Bursa / Tümü Mass Direct

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bir kozmetik firması için,Bursa'da ikamet eden, Satış Destek/Satış Temsilcisi alınacaktır. - Üniversite mezunu - Ofis programlarına hakim - Satış deneyimi olan - Güler yüzlü, dinamik ve disiplinli, Dış görünümüne önem veren - Ge..

Genel Nitelikler: Türkiye’nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketi olan AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. iki büyük gücün, Sabancı ve Aviva Plc., birleşmesinden oluşmaktadır. 1200 kişilik kadrosu ile sektörün öncü kuruluşu olan AvivaSA ailesi olarak, Türkiye’nin dört bir yanı..