Çanakkale İş İlanları

Şehir: Çanakkale
Çanakkale / Tümü MILLER OTO TİC.VE SAN. A.S.

İş Tanımı-Müşterilerle müşteri memnuniyeti anlayışı doğrultusunda, müşteri şikayetlerinin çözümlenmesine yönelik ilgili birimlerin bilgilendirilmesi ve   sürecin takibinin yapılması.-Sorumlu olduğu konularda gerekli raporların zamanında hazırlanması ve sunulması...

Çanakkale / Tümü MILLER OTO TİC.VE SAN. A.S.

İş Tanımı                        Otomotiv sektöründe oto boyacılığında deneyimli (Boya Uygulama Teknisyeni ), Boya renk eğitimleri almış, Ekip çalışmasına uyumlu, Başladığı işi sorunsuz bitirebilen Mix boya karıştırma mak..

Çanakkale / Tümü MILLER OTO TİC.VE SAN. A.S.

İş Tanımı- Motorlu taşıtların elektrik arızalarının teşhis edilip, bakım ve onarımının yapılması - Gerekli Lamba, kablo elektrik ve elektronikle ilgili parça değişikliklerinin gerçekleştirilmesinden sorumlu olacakAranan Nitelikler- Minu..

Çanakkale / Tümü MILLER OTO TİC.VE SAN. A.S.

İş Tanımı-Kaporta bakım onarımı konusunda servis deneyimli - Kaporta ustalık belgesi sahibi - En Az iki yıl deneyimli - Oto ehliyet sahibiAranan Nitelikler- Askerlik Görevini yapmış  - Ekip çalışmasına uyumlu..

Çanakkale / Tümü MILLER OTO TİC.VE SAN. A.S.

İş Tanımı Tercihen serviste en az 3 yıllık deneyimi olan Araç kullanabilen Tercihen sigorta ve hasar konularında daha önce çalışmış olan Bilgisayar Excell, Word ve paket program kullanabilen. Askerlik yükümlülüğü olmayan, ..

Çanakkale / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan Nitelikler Tercihen üniversite mezunu, Tercihen otomotiv sektöründe satış konusunda deneyimli,  İkna kabiliyeti yüksek,  Tempolu ve yoğun il..

Çanakkale / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Altyapı, network, uzak bağlantı sistemlerini kurmak, monitör etmek ve bakımını yapmak, Şirket bünyesinde bulunan network cihazlarının yönetimi, Firewall, LAN, WAN, VPN gibi iletişim ağlarının bağlantılarının bakım onarım ve performanslı çalışabilirli..

İş TanımıMNG Kargo’nun Bursa, Balıkesir, Kütahya, Çanakkale, Eskişehir illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, motive edici çalışm..

İş TanımıTurkcell Superonline abonelerine internet sözleşmelerinin teslimatı işini kapsamaktadır. Randevusu alınan müşterilerin randevu saatlerine uygun olarak motorlu kurye ekibi tarafından adreslerine gidilerek abonelik sözleşmesi imzalatılıp evrakların şirkete teslimi işin..

İş TanımıÇanakkale ve Balıkesir'de bulunan ofislerimize Turkcell Superonline Çözüm Merkezi bünyesinde Kurumsal Satış Ekibimiz içinde yer alacak; belirlenen bölge içerisinde küçük ve orta boy işletmelere yönelik Telekomünikasyon ürünlerinin sahada tanıtım ve satışını gerçekleş..