Çorum İş İlanları

Şehir: Çorum
Çorum / Merkez Kalender Yapı Mühendislik

İnşaat, Proje, Danışmanlık ve Gayrimenkul Değerleme sektörlerinde faaliyet gösteren firmamızın Çorum Merkez'de bulunan ofisinde görevlendirmek üzere, Her türlü evrak takibini yapmak, yöneticisinin ajandasını düzenlemek ve koordine etmek, misafirlerin karşılanması, ağırlanması ve genel o..

sinop, samsun , amasya, çorum, tokat ve orduda prim usulü çalışacak satış ekibi oluşturabilecek ekibi organize ve koordine edebilecek bölge sorumlusu olarak çalışabilecek kendine güvenen dış görünüşüne önem veren serbest çalışacak takım arkadaşları aranmaktadır...

çorum ,Amasya ,Tokat merkez ve ilçelerinde aktif kurumsal satış kanalında çalışmak isteyen ehliyetli askerliğini yapmış seyahat engeli bulunmayan maaş *prim *Ticket *Araç Cep telefonu..

Takımımıza katılmak üzere; İç Anadolu Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde ÇORUM ilinde bulunan AVM projemizde görevlendirilecek, aşağıdaki niteliklere sahip "Güvenlik Görevlileri" aramaktayız. 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartı’na sahip (Silahlı-Silahsız) Saha kadrosund..

Çorum / Merkez Kalender Yapı Mühendislik

İnşaat, Proje, Danışmanlık ve Gayrimenkul Değerleme sektörlerinde faaliyet gösteren firmamızın Çorum Merkez'de bulunan ofisinde görevlendirmek üzere, * Takım çalışmasına uygun, istekli, * Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilen * Autocad, Photoshop, 3D Max ve MS Office pr..

Çorum / Merkez Kalender Yapı Mühendislik

Firmamız bünyesinde Çorum Merkez ofisinde çalıştırılmak üzere; -Teknik Altyapısı Sağlam, -Özgüveni Yüksek, -Gelişime açık, -İstekli ve enerjik, -Proje konusunda deneyimli, -Tercihen statik hesap ve çizim programlarını aktif kullanabilen,..

Çorum / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-28 Yaş ar..