Çorum İş İlanları

Şehir: Çorum
Çorum / Merkez Eren Meşrubat

Satış kabiliyeti yüksek ve pazarlama yapabilecek persenel aranmaktadır. Maaş + yemek + ssk ve prim..

Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birinci seviye banka hizm..

Çorum / Merkez Sürka İnşaat

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİN DE AKTİF ÇALIŞABİLECEK TECRÜBELİ BAY VE BAYAN ELAMAN ALINACAK. ÇALIŞAMA ALANI DIŞ CEPHE MANTOLAMA PAZARLAMASI OLACAKTIR. DETAYLI BİLGİ ALABİLMEK İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.....

Çorum / Merkez Tekmasan

Montaj yapabilecek,spiral-matkap gibi küçük aletleri kullanabilen,sanayi deneyimi olan eleman alınacaktır...

Sektörün lideri olan yarım asırlık İHLAS PAZARLAMA A.Ş. ADIYAMAN- ELAZIĞ-MALATYA-SAMSUN-ÇORUM Ofis Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere FULL TIME olarak, ÇALIŞACAK BU BÖLGELERDE İKAMET EDEN- MAAŞ + SSK + PRİM + YEMEK + ULAŞIM olanaklarıyla SATIŞ TEMSİLCİLERİ ARAMAKTAYIZ. İstenen Yetene..

Çorum / Merkez Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler: Minimum lise tercihen önlisans mezunu veya üniversite mezunu Tercihen telefonda satış konusunda en az 1 yıl deneyimli ya da aktif satış deneyimine sahip Telefonda iletişim ve ikna becerisi gelişmiş Müşteri ve hedef odaklı çalışabilen..

İş Açıklaması Markamızın hizmet kalitesine ve kurumsal kimliğimize uygun, Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Müşteriler ve çalışma arkadaşlarıyla uyum içinde Mükemmel satış hizmetini sunmaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Mağaz..

İş Açıklaması Markamızın hizmet kalitesine ve kurumsal kimliğimize uygun, Mağazalarda müşteri memnuniyeti ve mükemmel satış hizmetini ön planda tutan bir anlayışla hareket eden, Mağazaların günlük işleyişini doğru şekilde planlayıp, firmanın hedeflerine uygun Etkin ve ..