Çorum İş İlanları

Şehir: Çorum

İş güvenliği Uzmanı Sertifikası olan (A-B-C) -İş Sağlığı ve Güvenliği yönetmelik ve uygulamalarına hakim -İnsan ilişkilerinde başarılı, güler yüzlü, hızlı ve doğru karar verme yeteneğine sahip -Disiplinli, sistemli, tecrübeli ve raporlu çalışmayı benimseyen, -Aktif araç kulla..

Çorum / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-28 Yaş ar..

Çorum / Tümü Mass Direct

BAYAN PERSONEL Sahada Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız. * BÜTÇE * 1500 TL MAAŞ + AGİ(123TL), SGK, 170TL YOL, ve 290 TL YEMEK (ticket ) Boy 1.60 cm üzeri, 36-38 Beden, Kişisel bakımına özen gösteren ,Markayı en iyi şekilde temsil edecek 19-29 yaş aras..

Çorum / Merkez AssisTT

Türkiye’nin en büyük çağrı merkezlerinden biri olan AssisTT A.Ş. bünyesinde, Çorum lokasyonumuzda, “Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi' pozisyonunda çalışacak takım arkadaşları aramaktayız. Diksiyonu düzgün, En az lise mezunu, 18-35 yaşları arasında, Telefonda etk..

Çorum / Merkez Falez Ev

Perakende Mağazacılık sektöründe kariyer hedefleyen, züccaciye veya benzeri mağazalarda çalışmış, rekabet edebilen, markasının ürünlerinin teşhiri ve satışından sorumlu, satışta aktif personel aranmaktadır. Zincir mağaza ve züccaciye alanlarında satış tecrübesi tercih sebebidir. 21-38 yaş ar..

Çorum / Tümü ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Çorum AHL Park'ta yeni açılacak olan mağazasında görevlendirilmek üzere 'Takım Liderleri' arıyoruz. Minimum lise mezunu, tercihen üniversite veya yüksekokul mezunu Perakende mağazacılıkta (tercihen bebek mağazacılığında) en az 1 yıl yönetici..

Çorum / Tümü ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Çorum AHL Park'ta yeni açılacak olan mağazasında görevlendirilmek üzere 'Part Time Satış Danışmanları' arıyoruz. En az lise mezunu, Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kurallarını benimsemiş, özümse..

Çorum / Tümü ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Çorum AHL Park'ta yeni açılacak olan Mağazası'nda görevlendirilmek üzere 'Satış Danışmanları' arıyoruz. En az lise mezunu, Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kurallarını benimsemiş, özümsemiş..

Çorum / Tümü Mass Direct

YER: ÇORUM BAYAN PERSONEL Sahada Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız. * BÜTÇE * 1500 TL MAAŞ + AGİ(123TL), SGK, 170TL YOL, ve 290 TL YEMEK (ticket ) Boy 1.60 cm üzeri, 36-38 Beden, Kişisel bakımına özen gösteren ,Markayı en iyi şekilde temsil edec..

İnşaat, Proje, Danışmanlık ve Gayrimenkul Değerleme sektörlerinde faaliyet gösteren firmamızın Çorum Merkez'de bulunan ofisinde görevlendirmek üzere, * Takım çalışmasına uygun, istekli, * Autocad, Photoshop, 3D Max ve MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, (Mimar-İç Mi..