Denizli İş İlanları

Şehir: Denizli
Denizli / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TÜM TÜRKİYE’DE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 18- 28 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu, • bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakend..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - Müşteriler ile birebir iletişim kurarak markanın ürünleri hakkında kullanıcıya doğru bilgiyi aktarmak, - Mağaza yöneticileri ve çalışma arkadaşları ile samimi ..

Denizli / Merkez Moy Havlu

Şirketimizin Paketleme Bölümüne; Havlu Paketleme İşinden Anlayan Bayan Elemanlar Alınacaktır. Çalışma Saatleri: Hafta İçi : 08:00 - 18:00 Cumartesi : 08:00 - 15:00 Hafta Tatili: Pazar Mesai : Yok Tüm Sosyal Haklar Mevcuttur. İş Y..

Denizli / Honaz Modateks

Modateks de haşıl makinası mevcuttur. haşıl-çözgü bölümünde yetiştirilmek üzere, şeflik yapacak, kimyadan anlayan, mühendis yada tekniker, genç arkadaşları bekliyoruz...

Denizli / Honaz Modateks

MODATEKS PAMUKLU DOKUMA, HAŞIL-ÇÖZGÜ YAPAN BİR FİRMADIR. 100 ADET DOKUMA TEZGAHI BULUNMAKTADIR. FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE TEKSTİL MÜHENDİSİ VE TEKSTİLDEN ANLAYAN KALİFİYELİ ELAMANLAR ALINACAKTIR. KUMAŞ ANALİZİ, PLANMA, İŞLETME ŞEFLİĞİ, HAŞIL-ÇÖZGÜ ŞEFLİĞİ, SATIN ALMA ŞEFLİĞİ, DEP..

Denizli / Merkez Zimek Makina

MERMER MAKİNASI İMALATI YAPAN FİRMAMIZA MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ / PAZARLAMA PERSONELİ ARANMAKTADIR. İŞ TANIMI : *MÜŞTERİNİ TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA TEKLİF HAZIRLAMAK *SATIŞ ÖNCESİ VE SONRASI EVRAK TAKİBİNİ YAPMAK *AJANS VE TEŞVİK EVRAKLARI HAZIRLAMAK *MÜŞTERİNİN..

FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE, KAMERA ALARM SİSTEMLERİNDE TECRÜBELİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ALINACAKTIR..

Denizli / Merkez Anadolu Et Evi

YENİ AÇILACAK OLAN RESTORANIMIZA İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ,BECERİKLİ,MÜŞTERİYİ MEMNUNİYETİNE ÖNEM VEREN,PREZANTABL ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ...

Denizli / Merkez Ege Home Yapı Market

Denizli de hizmet vermekte olan EGE HOME YAPI MARKET TE SATIŞ DANIŞMANI OLARAK GÖREV YAPACAK TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ.ŞHIFT ŞEKLINDE ÇALIŞIYORUZ.20-30 YAŞ ARASI BAY-BAYAN FARKETMEZ . inşaat malzemeleri,seramik,parke,vitriviye,boya,züccaciye,mutfak,elektrik v.b bölümler de çalişmış olanlar ö..

Denizli / Merkez Aşka Makina Sanayii A. Ş.

ŞİRKETİMİZİN İMALATINI YAPTIĞI MAKİNA VE EKİPMANLARIN SATIŞ PARZARLAMA VE OFİS İŞLERİNİ TAKİP EDEBİLECEK YABANCI DİL İNGİLİZCE OLMASI ŞARTI İLE YURT DIŞI FUAR VE MÜŞTERİ GÖRÜŞMELERİ YAPABİLECEK İYİ DERECE İNGİLİZCE BİLEN ELEMAN İHTİYACIMIZ VARDIR. NOT : YETİŞTİRİLMEK ÜZERE Y..