Denizli İş İlanları

Şehir: Denizli
Denizli / Merkez Bms Group

TERASPARK AVM DE BULUNAN MAĞAZAMIZA 09:00 18:00 ARASI ÇALIŞACAK BAY TEMİZLİK PERSONELİ ALINACAKTIR. İRTİBAT: MESUT BEY, 0549 850 06 41..

Denizli / Merkez Ant Elektrik

+ Askerlik Hizmetini Yapmış Olmak +Ehliyet Sahibi ve Araç kullanıyor Olmak +Tecrübeli olması tercih nedenidir...

Denizli / Merkez Hedef Su Arıtma Sistemleri

Hedef Su Arıtma sistemleri endüstriyel ve evrensel arıtma sistemlerinin, imalat ve taahhüt firmasıdır. Ana faaliyetimiz: Filtrasyon Yumuşatma,Reverse, Osmosis, Dezenfeksiyon ve İçme Suyu Arıtma Sistemleri, Sarf Malzemeleri, Kontrol Ekipmanları ve Yedek Parça temini satışı yapan firmamızda sektörde ..

Başarırlar Yayın Dağıtım Tic. ve San. Ltd. Şti. bünyesinde yer alan kitap, kırtasiye mağazamızın ürün kabul, depolama, paketleme-sevkiyat yapan birimine erkek eleman alınacaktır. • Depomuza gelen ürünlerin araçlardan indirilerek depoya yerleştirilmesi, • Depolanacak ürünlerin depo içeris..

Şirketimiz Dental cihazlar ve sarf malzemeler konusunda devlet ve özel sektörün her türlü ihalesine girmektedir. Ayrıca toptan ve Perakende satışlarımız depo ve bayilerimiz tarafından yürütülmektedir. Aranan nitelikler: ihale süreci ve ihale dosyası hazırlama konularında de..

Denizli / Merkez Adım Adım

ADIM ADIM Bayramyeri mağazamız için Kasiyer arayışımız bulunmaktadır. Genel Nitelikler: En az lise mezunu, Tercihen mağazacılık sektöründe deneyimli, Mağazacılık kasa programlarından en az birini kullanmış olan, MS Office programlarına hakim, Kariyer..

*MESLEK LİSESİ YA DA YÜKSEK MESLEK OKULU MEZUNU *MAKİNA,ELEKTRİK,ELEKTRONİK VEYA MEKATRONİK MEZUNU *TERCİHEN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ *MİNİMUM B SINIFI EHLİYETİ OLAN *SEYEHAT ENGELİ OLMAYAN *18-40 YAŞLARI ARASI * 2 KİŞİ ..

Denizli / Merkez Lidya Marble

Praforma fatura kesmesini bilen, çalışmayı seven ön muhasebe elemanı aranmaktadır...

Denizli / Merkez Fakılı Tekstil

Denizli Akköy İlçesi Gölemezli Köyünde bulunan topraksız tarım yaptığımız, modern seramızda çalışmak üzere 30-50 yaş arasında sorumluluk sahibi, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, bilgisayar bilgisi olan bay elemanlar aranmaktadır. Full eşyalı lojmanımız vardır. Evli olanlar tercih edilir..

Denizli / Merkez Vena Tekstil

GENEL NİTELİKLER Kaliteyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen, ürettiği her üründe en üst kalite düzeyini hedef alan VENA markamızın DENİZLİ ÇINAR ve İZMİR BORNOVA mağazası için aşağıdaki nitelikleri taşıyan "Satış Danışmanı" aramaktayız. •En az lise veya tercihen yüksek ok..