Denizli İş İlanları

Şehir: Denizli
Denizli / Merkez Lidya Marble

Lidya mermer bünyesinde çalışacak diksiyonu düzgün giyimine özen veren bilgisayar bilgisi olan çalışma arkadaşı aranmaktadır...

Denizli / Merkez Lidya Marble

Mermer firmamıza diksiyonu düzgün giyimine özen veren çalışmayı seven arkadaş arıyoruz...

Denizli / Merkez Lidya Marble

Lidya mermerde çalışacak mermer işinden anlayan 2 kişi alınacaktır...

Denizli / Tümü SAHA DOĞRUDAN PAZARLAMA

Gıda firmasında lider müşterimiz için görevlendirilmek üzere, ( Merchandiser Tanzim Teşhir ) pozisyonu için Yaya gezici, Bay ve Bayan adaylar aranmaktadır. Verilen rut dahilin de düzenli mağaza ziyaretlerinde bulunmak, Yetkililerin vermiş olduğu planın uygulanmasını ..

TEKSTİL SEKTÖRÜNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE MAKİNECİ, KESİMCİ VE ARACI ELEMANLAR ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUTTUR. (SSK,YEMEK+SERVİS)..

* UŞAK - KÜTAHYA - AYDIN - DENİZLİ Bölgelerine hakim ve bu bölgelerde çalışabilecek * Satış Ekibini Kurarak Koordine edebilecek, Bölge temsilcisi olarak çalışacak, * Kendine güvenen, * Tercihen E-Ticaret konusunda bilgili * İnsan İlişkileri iyi, satış - Pazarlama kabiliyeti ..

Denizli / Merkez Özkaya Optik

1995 yılından beri faaliyet gösteren gözlük dükkanımızda çalışacak bayan satış elemanı elmanı alınacaktır...

Denizli / Merkez İleka Ltd Ştı

İzmir, Aydın, Manisa, Denizli illerinde çalıştırılmak üzere En az lise, tercihen üniversite mezunu, Aktif satış konusunda deneyimli, Sahada çalışmayı seven Kariyerinde satış alanında ilerlemek isteyen, İkna kabiliyeti yüksek, Sattıkça daha çok kazandıran e..

bitlis tatvan merkez firmamızın denizli çivrilde devam eden yol inşaatı projesinde görevlendirilmek üzere kendi alannında en az 3 yıl tecrübeli harita mühendisi arayışımız vardır..

Denizli / Merkez Teknotektelekom

Sizin sesiniz bizim güçümüz. Çağrı merkezi operasyonunda yer alabilecek. Diksiyonu düzgün, satış konusunda kendisine güvenen, deneyimli, deneyimsiz, KADIN takım arkadaşları aramaktayız. Asgari Ücret+SGK+Yemek+Prim+Performans ödülleri NOT: Deneyimsiz arkadaşlara..