Denizli İş İlanları

Şehir: Denizli

5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartı’na sahip En az 1.75 cm boy ve kilo orantısına sahip Esnek çalışma sistemine uyum sağlayabilecek Vardiya düzeninde çalışma engeli olmayan Askerlik hizmetini tamamlamış En az Lise mezunu 32 yaşını aşmamış Sekt..

• .NET platformuna hakim, MVC, ASP.NET ve C# ile en az 2 yıl uygulama geliştirmiş, • Microsoft SQL veritabanı kullanarak uygulama geliştirmiş, • T-SQL kullanılarak MS SQL Server 2008 R2 üzerinde SP geliştirebilen • Temel HTML, CSS, JavaScript,JQuery kütüphanesine bilgisine sahip,..

Şirketimiz bünyesinde EGE BÖLGESİNDE bitki besleme ürünleri pazarlamasi konusunda deneyimli iş arkadaşları aranmaktadır. * Ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullana bilen * Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak * Bölgeye hakim yeterli iş deneyimi..

Yedek Parça Bölümümüzde Uzun yıllar çalıştırabileceğimiz. Askerliğini yapmış en az B sınıfı ehliyetli Öğrenmeye istekli En Az lise mezunu Genç Çalışma Arkadaşlarına ihtiyacımız vardır...

CNC TORNA TEZGAHINDAN ANLAYAN TECRÜBELI ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

Denizli / Merkez Burak Kimya

* En az lise mezunu * Ön Muhasebe deneyimi olan, * Yönetici Asistanlığı yapabilecek, * Ofis düzeninden sorumlu * Ms Office ve ofis ekipmanlarını aktif olarak kullanabilen, * Güler yüzlü, İletişim becerisi yüksek, * Takım çalışmasına yatkın personel alımı yapıl..

Denizli / Merkez Burak Kimya

* En az lise menuzu * Güler yüzlü, İletişim becerisi yüksek, * Takım çalışmasına yatkın, * Askerliğini yapmış, * Aktif araç kullanabilen, * Bay personel alınacaktır...

Denizli / Tümü HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran firmalarından biri olan Grubumuzun Denizli Forum Çamlık AVM'de bulunan HD İskender restoranında görevlendirilmek Garson aranmaktadır. • Tercihen Turizm Meslek Yüksek Okulu veya Turizm Meslek Lisesi mezunu, • Garson pozisyonları için; en az 1 yıl se..

Denizli / Tümü HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran firmalarından biri olan grubumuzun, Forum Çamlık AVM'de bulunan HD İskender şubesinde görevlendirilmek üzere Mutfak Ekip Üyesi aramaktayız. • Tercihen mutfak bölümünde çalışmaya istekli ve yatkın, • Kalite ve hijyen standartlarına uygun ürün hazırla..

Denizli / Merkez Lavin Otel

AŞÇI ve AŞÇI YARDIMCILARI * Asgari 3 yıl otel veya restaurant mutfaklarında deneyimli, * Hızlı çalışma temposu ve esnek çalışma koşullarına uyum sağlayabilecek, * Sıcak ve soğuk mutfak hazırlık ve servis süreçlerinde deneyimli, * Gıda güvenliği ve hijyen kural..