Edirne İş İlanları

Şehir: Edirne

Tercihen Meslek lisesi ya da meslek yüksek okulu elektirik bölümü mezunu ekip çalışmasına uygun tecrübeli elektrik ustası alınacaktır...

Edirne / Merkez Kada Cafe & Restoran

El becerisi olan yetenekli sunumlara ve görsele önem veren titiz pratik çalışkan dürüst arkadaşlar arıyoruz. Üretken olması tatlı yapmayı bilmesi bizim için kriterdir..

Edirne / Merkez Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler Türkiye İş Kurumu'na kayıtlı ve en az %40 engel derecesi olan, Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına hakim ve ..

Edirne / Merkez Uğur Saç Tasarım

İşine saygılı ve disiplinli çalıştığı yeri sahiplenen takım arkadaşı aranıyor..

Edirne / Keşan Site Mobilya

Merhaba. Edirne Keşan da mobilya Atölyemizde mobilya imalat ustasi veya kalfası aranıyor. Genel olarak mutfak dolabı gardırop yani mdflam ve suntalam malzeme olarak imalat montaj kesim ve dekorasyon işlerinden anlayan elemanlar alınacaktır...

Edirne / Merkez Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına hakim ve hızlı klavye kullanabilen Erkek adaylar için askerliğini t..

Market Group olarak 12 yıldır doğrudan pazarlama alanında lider firma olarak 1 milyon kişiye istahdam sağlamış sektöründe öncü bir firmayız. Sektöründe lider bir çok firma ürününün tanıtım ve reklamını yapan Market Group satış oranlarını ciddi bir farkla artırmaya devam etmektedir...

Minimum lise mezunu; - 18-45 yaş arası; - Diksiyonu düzgün, telefonda pozitif ilişki kurabilen, ikna kabiliyeti yüksek; - Dinamik, enerjik, hırslı, performans odaklı; - İç motivasyonu yüksek, eğlenceli, zaman yönetimi becerisine sahip; - Öğrenmeye ve kendisini geliştirm..

Edirne / Merkez Metrapol Otomotiv

*Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek *Diksiyonu düzgün *İletişimi kuvvetli *Sürücü (B) belgesine sahip ve AKTİF OLARAK ARAÇ KULLANABİLEN *İyi derecede bilgisayar ve Ms office programlarını bilen, ofis ekipmanlarını kullanımda ve raporlamalarda tecrübeli *İyi de..

Aranan Nitelikler * Üniversitelerin 4 yıllık Lisans grafik tasarım ya da ilgili bölümlerinden mezun * Grafik tasarım konusunda en az 2 yıl tecrübeli * Kreatif yönü güçlü * Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Corel programlarına hakim * Takım çalı..