Edirne İş İlanları

Şehir: Edirne

Aranan Nitelikler *Tercihen Üniversite yada Lise Mezunu *Dış görünümüne özen gösteren, *Diksiyonu düzgün, *İkna kabiliyeti yüksek, *Telefonda iletişim kurabilecek, *Takım Çalışmasına Yatkın *Office programlarının kullanımına hakim,..

Edirne / Merkez Karaca Mobilya & Beyazeşya

Firmamızda satış bölümünde çalışacak daha önce aktif olarak satış bölümünde çalışmış bay bayan eleman alınacaktır . Çalışma süremiz tam zamanlı olup maaş + pirim+öğlen yemeği +sigorta olarak işe başlatılacaktır...

Edirne / Merkez Trakya Boru

Şirketimiz in yapı malzemeleri ve gayrimenkul departmanlarina; Satış-pazarlama faaliyetlerinde istihdam edilmek üzere; En az lisans mezunu,dinamik satış yeteneğine sahip,azimli,kararlı ve insiyatif alma yeteneğine sahip. Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabilen, dış görünüşü ve diks..

Edirne / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan ''Uluslararası '' bir firma için ; Sahada (Tekel bayii,Bakkal,Market,Büfe,Gazete Bayii gibi satış noktaların da Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız.. * BÜTÇE * 1500 TL NET MAAŞ + AGİ(12..

Edirne / Merkez Ayser Gıda A. Ş.

Sadece online başvurular kabul edilecektir. GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Tercihen en az 1 yıl pazarlama departmanında tecrübesi olan, özellikle reklam, mağaza içi iletişim, kampanya iletişimi, outdoor pazarlama faaliyetlerinde deneyimli..

Firmamız Tren , Metro gibi elektrikli araçların bakım onarımında görev almaktadır. *Haydarpaşa garında bulunan çalışma sahamızda görevlendirmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. *İzmir'de bulunan çalışma sahamızda BOGİ MONTAJ -..

Edirne / Merkez Metrapol Otomotiv

*Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek *Diksiyonu düzgün *İletişimi kuvvetli *Sürücü (B) belgesine sahip ve AKTİF OLARAK ARAÇ KULLANABİLEN *İyi derecede bilgisayar ve Ms office programlarını bilen, ofis ekipmanlarını kullanımda ve raporlamalarda tecrübeli *İyi de..

Çatalca bölgesinde BANKA ŞUBELERİNDE değerlendirilmek üzere; * SİLAHLI ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI SAHİBİ, * ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ, * ADLİ SİCİL KAYDI OLMAYAN, * İLETİŞİMİ DÜZGÜN, * BAY güvenlik görevlileri alınacaktır. Şartlar : 1300 TL + AGİ + 340 Mul..

Edirne / Merkez Matilla Ayakkabı

Matilla, Ayakkabı perakendeciliğinde 14 şubesi ile hizmet vermektedir. Gerek kurumsal yapısı gerekse işletmecilik anlayışı ile sizlere mutlu olacağınız, kariyer yapabileceğiniz ve mesleki bilgilerinizi geliştirebileceğiniz bir gelecek vaat ediyor. Siz de hızla büyüyen bu şirketin bir pa..

ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ,B SINIFI EHLİYETLİ AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN,ALARM VE GÜVENLİK KAMERA KONUSUNDA DENEYİMLİ YADA ÖĞRENMEYE AÇIK MONTAJ YAPABİLCEK YAPACAĞI İŞİ SORUMLUĞU VE BİLİNCİNE VAKIF TAKIM ARKADASLARI ARIYORUZ...