Edirne İş İlanları

Şehir: Edirne

Tekirdağ, Çorlu,Çerkezköy, Lüleburgaz, Kırklareli bölgesinde ikamet eden, saha deneyimi olan,bilişim hizmetleri sektöründe (web sitesi,marka tescil,kurumsal kimlik ve ceo çalışması) aktif satış yapabilecek çalışma arkadaşları arıyoruz..

Edirne / Tümü Optimum Grup

Şirketimizin alarm ve kamera sistemleri pazarlama ve tanıtım ve satışı konusunda yetiştirilmek üzere , Minimum lise mezunu, 18-30 yaşları arasında, anketörlük , çat kapı satış , tanıtım pazarlama konusunda tecrübeli , Saha ve ekip çalışmasını seven, Saha çalışmasında başarılı..

Edirne / Keşan Best Aroma Shop Cafe

İş Açıklaması Keşan Bendis AVM de yer alan mağazamızda dünyanın en iyi kahve çekirdekleriyle hazırlanan içeceklerimizi ve onlara eşlik eden enfes yiyeceklerimizi, güleryüzlü hizmetleriyle misafirlerimize sunacak, kahveye ve insana tutkulu "Baristalar " arıyoruz İstenen Yete..

Edirne / Merkez Bka Tasarım

2-5 yıl TECRÜBELİ AUTOCAD,3D MAX PROGRAMI BİLEN B SINIF EHLİYETİ OLAN..

Edirne / Merkez Bka Tasarım

En az 2-5 yıl Satış tecrübesi olan Çizim programı bilen ( sketchup,adeko vb. ) satış danışmanları aranmaktadır...

Edirne / Merkez Ortis Organizasyon

Trakya Üniversitesi' nde Coca Colanın indirimli kuponlarının dağıtımı yapılacak olup, mart-nisan-mayıs gibi aylarında gerçekleşecektir.Çalışma tarihleri her ayın ilk iki haftası olup hafta içlerinde olacaktır...

Edirne / Merkez Bka Tasarım

Tercihen üniversite mezunu En az 2 yıl tecrübeli B sınıf Ehliyete sahip inşaat teknikeri aranmaktadır...

Edirne / Tümü Kar Group

İş Açıklaması İş Açıklaması * Şirket kurumsal yapısına uygun olarak müşteri-bayi ilişkilerini yürütmek, mevcut ürün ve müşteri portföyünü eleştirerek satış hedeflerini gerçekleştirmek. * Şantiyeleri ziyaret ederek aktif satış uygulamalarının içinde yer almak. * ..

Edirne Saraçlar caddesinde bulunan güzellik merkezimize yetiştirilmek üzere de dahil olmak üzere estetisyen alimi yapilacaktir....

Edirne / Merkez Lotus Güzellik Salonu

GÜZELLİK MERKEZİMİZİN MÜŞTERİ KABUL BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK, ASGARİ 1.72 BOYUNDA, PRESENTIBL, İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ, EKİP ÇALIŞMASINDA BAŞARILI, SEYAHAT SORUNU OLMAYAN, BAYAN ELEMAN ARIYORUZ. FOTOĞRAFSIZ BAŞVURULAR DİKKATE ALINMAYACAKTIR..