Edirne İş İlanları

Şehir: Edirne

TEKİRDAĞ , KIRKLARELİ , EDİRNE bölgelerinde BANKA ŞUBELERİNDE değerlendirilmek üzere; * SİLAHLI ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI SAHİBİ, * ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ, * ADLİ SİCİL KAYDI OLMAYAN, * İLETİŞİMİ DÜZGÜN, * BAY güvenlik görevlileri alınacaktır. İletişim ..

Edirne / Tümü Optimum Grup

Şirketimizde alarm ve kamera sistemleri pazarlamasında görevlendirilmek üzere ‘AKTİF SAHA SATIŞ DANIŞMANI’ arayışımız mevcuttur. * Minimum lise mezunu, * 18-30 yaşları arasında, *Özellikle anketörlük , çat kapı satış , tanıtım pazarlama konusunda tecrübeli , * Ürün v..

Edirne / Merkez Eres Güvenlik Hizmetleri

Eres Güvenlik Sistemleri bünyesinde çalıştırılmak üzere Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Lüleburgaz, Çorlu ve Çerkezköy de ikamet eden Sorumlu olduğu bölgede aktif ziyaretler yaparak, Şirket satış hedefleri ile uyumlu bireysel hedeflerini gerçekleştirecek, Bölgesinde pazarlama faaliyetlerini yürütebile..

Edirne / Merkez Emin Endüstriyel Mutfak

"Teknik Servis Personelleri" aranmaktadır. - Lise veya Meslek Yüksek Okulu Elektrik & Elektronik bölümlerinden mezun. - Elektronik , Mekanik, soğutma bilgisi olan, tecrübeli , (Beyaz eşya servisinde çalışmış olabilir) - Analitik düşünen,sorun çözme ve sistem geliştir..

Edirne / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan ''Uluslararası '' bir tütün firması için ; Sahada (Tekel bayii,Bakkal,Market,Büfe,Gazete Bayii gibi satış noktaların da Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız.. * BÜTÇE * 1500 TL NET MAAŞ ..

Edirne / Merkez Migros

Genel Nitelikler: En az lise öğrenci, Dinamik iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İş Tanımı: FT Kasiyer olarak; Müşterileri güler yüz ile karşılamak ve uğurlamaktan, Güncel kampanyaları takip etmekten, Kasa ve çevresinin düzeninden,..

Market Group olarak 12 yıldır doğrudan pazarlama alanında lider firma olarak 1 milyon kişiye istahdam sağlamış sektöründe öncü bir firmayız. Sektöründe lider bir çok firma ürününün tanıtım ve reklamını yapan Market Group satış oranlarını ciddi bir farkla artırmaya devam etmektedir...

Edirne / Merkez KFC

YUM! eşsiz bir kültür, güçlü değerler ve harika insanların birarada olduğu büyük bir ailedir! Tüm Dünyada yaklaşık 40.000 restoranı ile 130 ülkede varolan Yum!, KFC, Pizza Hut ve Taco Bell restoran markaları ile tavuk, pizza ve Meksika usulü yemek kategorilerinde Dünya Lideri. ..

Edirne / Merkez Metrapol Otomotiv

*Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek *Diksiyonu düzgün *İletişimi kuvvetli *Sürücü (B) belgesine sahip ve AKTİF OLARAK ARAÇ KULLANABİLEN *İyi derecede bilgisayar ve Ms office programlarını bilen, ofis ekipmanlarını kullanımda ve raporlamalarda tecrübeli *İyi de..

Edirne / Merkez Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler Türkiye İş Kurumu'na kayıtlı ve en az %40 engel derecesi olan, Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına hakim ve ..