Elazığ İş İlanları

Şehir: Elazığ
Elazığ / Tümü Rönesans Teknik

İş Tanımı Satın alınacak inşaat malzemelerinin piyasa araştırmalarının yapılması, Alınan tekliflere göre teklif değerlendirme tabloları hazırlayarak onaya sunulması, Firmalarla sözleşme görüşmeleri yapılması, sözleşme hazırlanması, Tedarikç..

Elazığ / Tümü CarrefourSA

İş TanımıCarrefourSA bünyesinde, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde mevcut ve yeni açılacak olan marketlerimizde görevlendirmek üzere en az 2 yıl tecrübeli Market Yönetici Adayları aranıyor.Aranan Nitelikler- MYO veya Üniversite mezunu,- Tercih..

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursları ELAZIĞ Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler- Tercihen üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebi..

İş Tanımıİşin Özeti   Yeni müşterilerin bulunması. Müşteri kabul, müşteri dosyalarının oluşturulması ve bilgilerinin güncellenmesi. Müşteri taleplerinin alınması ve karşılanması. Müşterilerin dönemsel olarak de..

İş TanımıElazığ mağazamızda görev alacak; • Perakende sektöründe satış performansı yüksek,• Sektöre ilgi duyan, bu sektörde kendini geliştirmek ve öğrenmek isteyen, gelişime açık olan,• İnsan İlişkilerinde başarılı, iletişimi kuvvetli,..

İş Tanımı Elazığ mağazamızda görev alacak; • Tercihen perakende sektöründe satış deneyimi olan,• Sektöre ilgi duyan, bu sektörde kendini geliştirmek ve öğrenmek isteyen, gelişime açık olan,• İnsan İlişkilerinde başarılı, iletişimi kuvvetli,..

Elazığ / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş TanımıKars, Elazığ, Van illerindeki Migros mağazalarımızda görevlendirilmek üzere perakendecilikte kariyer hedefi olan Mağaza Yöneticileri aranmaktadır.Aranan Nitelikler  Dünyanın en hızlı büyüyen 9. gıda perakendeci..

Elazığ / Tümü YİĞİT MAZAĞACILIK

İş TanımıMağazacılık Sektöründe faaliyet gösteren firmamızın, Sevkiyat Departmanımızda görevlendirilmeküzere Sevkiyat Yöneticisi aranmaktadır.Aranan NiteliklerSatış sonrası sevkiyat organizasyonuyapabilen. Askerlik ilişkisi olma..

Elazığ / Tümü YİĞİT MAZAĞACILIK

İş TanımıMağazacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamızın sevkiyat bölümünde çalışacak Mobilya Montaj Ustası aranmaktadır.Aranan NiteliklerElazığda ikamet eden, mobilya montajından anlayan, tecrübeli bay arkadaşlar arıyoruz...

Elazığ / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..