Erzurum İş İlanları

Şehir: Erzurum
Erzurum / Merkez Tekkay Güvenlik

Şirketimiz şubelerinde çalışacak pazarlama personeli Kayseri Bölgesi Trabzon Bölgesi Erzurun Bölgesi Bay ve Bayan adaylar için genel özellikler ERKEK Adaylarda aranan genel özellikler: * En az B sınıfı sürücü belgesine sahip, * Aktif olarak şeh..

Erzurum / Tümü Gratis

GENEL NİTELİKLER •Mağazacılık sektöründe en az 3 yıl olmak üzere, Mağaza Müdürü /Müdür Yardımcısı pozisyonunda en az 1 yıl deneyim sahibi, •En az lise, tercihen üniversite mezunu, •MS Office programlarına hakim, •İletişim yeteneği yüksek, Satış teknikleri konusunda yetkin,Ek..

Erzurum / Tümü Tolga Eczanesi

Firmamızda çalıştırılmak üzere GENÇ Eczacı aranıyor...

Erzurum / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Dil Okulları Erzurum Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler- İngilizce Öğretmenliği veya İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümlerinden mezun,- İnsan ilişk..

Erzurum / Aziziye (Ilıca) Turkcell Global Bilgi

En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına hakim ve hızlı klavye kullanabilen..

Erzurum / Merkez Gülören Dekorasyon

Erzurum da Alışveriş Merkezinde Betopan işine Betopan Ustası Aranıyor Ekip Olabilir 05444431831..

Erzurum / Yakutiye Tema Sürücü Kursları

Kurumsal yapımız çerçevesinde, büro, derslik veya direksiyon eğitimi alanlarında beraber çalışabileceğimiz, en az ön lisans mezunu, takım arkadaşları arıyoruz. Direksiyon, Trafik, İlk yardım usta öğretici belgesine sahip olanlar tercih edilecektir...

Erzurum / Merkez Erzurum İhlas Pazarlama

İHLAS PAZARLAMA ve TÜRKİYE GAZETESİ DOĞU ANADOLU BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE UZMAN EĞİTİM KADROMUZ TARAFINDAN YETİŞTİRİLMEK ÜZERE *SATIŞ-PAZARLAMA YÖNETİCİSİ POZİSYONUNDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE PERSONELLER ALINACAKTIR. MAAŞ+PİRİM+SSK+SERVİS+YEMEK A..

Erzurum / Aziziye (Ilıca) Finansbank

Şirket / İş Tanımı Finansbank’ta sizi neler bekliyor? Finansbank olarak çalışan memnuniyetinin bir kurum için en önemli değer olduğuna inanıyoruz. Kariyer yolculuğunda size destek olmak için İnsan Kaynakları uygulamalarını beklentilerinize göre oluşturuyoruz. Bu kapsamda; ..

İş Açıklaması Denizbank, Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve A..