Gaziantep Eleman İş İlanları

Şehir: Gaziantep Pozisyon: Eleman

İş TanımıAmerikan Kültür Derneği Dil Okulları GaziantepTemsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; EĞİTİM DANIŞMANI alınacaktır. Aranan NiteliklerKurs satışlarıyla ve kayıt sonrası öğrenci işleriyle ilgilenecek, Satış ve halkla ilişki..

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Gaziantep Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebiyatı b..

Gaziantep / Tümü YÖNTEM KOZMETİK A.Ş

İş TanımıŞirket Tanımı:   Dünya markalarının Türkiye Distribütölüğünü yapmakta olan Şirketimizde görevlendirlilmek üzere ‘Merchandising Elemanı’ arıyoruz.   Kısa İş Tanımı: ..

Gaziantep / Tümü İnci Denizcilik

İNCİ DENİZCİLİK, Uluslararası ve Yurt içi,,YOLCU-TANKER-YÜK GEMİLERİNDE veya Özel Yatlarda yada Turistlik Teknelerde çalışmak üzere 1500 ile 4000 USD-EURO-TL maaş ile acilen,,,,,, Restoran bölümüne: AŞÇI-AŞÇI YARDIMCISI-GARSON-KOMİ Makine dairesine: MAKİNECİ-ELEKTRİKÇİ..

Gaziantep / Tümü Erse Denizcilik

ERSE DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ – YAĞCI – AŞÇI – AŞÇI YARDIMCISI – GARSON – KAMAROT- ELEKTRİKÇİ – ELEKTRİK ZABİTLERİ – ALINACAKTIR, TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – SEFER..

İş Tanımı          İnsan Kaynakları Müdürü’ne  bağlı olarak İ.K. ve personel özlük işleri alanında çalışılacaktır.     Not: Sadece Bay adayların başvuruları değerlendirilmeye alınacaktır.Aranan Nitelikler..

İş TanımıDış ticaret işlemlerinin  tüm evrak akışını yürütmek, Tüm gümrük ve lojistik operasyonlarını doğru ve zamanında sonuçlandırmak Gümrük, nakliye, kalite belgesi vb. evrakları organize etmekAranan NiteliklerÜnive..

İş Tanımı  E-fatura uygulamasını takip etmek,  Kendisine verilen fiş ve fatura girişlerini sisteme işlemek,  Ba&Bs formları ve yetkili merciler tarafından istenilen belge ve formların hazırlanması, takip edilmesi ve raporlanmasına destek olmak,..

Gaziantep / Tümü BEGO İMPLANT TÜRKİYE

İş TanımıŞirket / İş Tanımı İmplant Teknolojisi sisteminin kurucu şirketleri arasında yer alan 'Bego Implant Systems GmbH & Co. Kg bilgi güvenliği ve uygulama güvenilirliği ile Türkiye Diş Hekimleri tarafından kullanılan en çok bilinen bir implant markasıdır. Alma..

Gaziantep / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıGAZİANTEP İBRAHİMLİ BÖLGESİNDE BULUNAN EVDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE KARI KOCA HİZMETLİ ELAMAN ARANMAKTADIR.Aranan NiteliklerBAYAN EV İŞLERİ YARDIMCILIĞI YAPACAK EŞİ İSE BEKCİLİK, BAHÇE, HAVUZ BAKIMI VE ARABA TEMİZLİĞİ GİBİ İŞLER  ..