Gaziantep Eleman İş İlanları

Şehir: Gaziantep Pozisyon: Eleman
Gaziantep / Şahinbey Baharoğlu Giyim

Giyim Tekstili sektöründe Bilgisayarlı Kalıp Sistemini bilen ve kalıp çizimi yapabilen çalışma arkadaşları aranıyor. İletişim : 0544 347 99 90 Hanifi Kaynak..

Gaziantep / Şehitkamil Akplatin Group

GENEL NİTELİKLER *En az lise mezunu, *Diksiyonu düzgün ve Dış görünümüne önem veren, *İkna kabiliyeti güçlü olduğuna inan, *Tercihen aktif satış tecrübesine sahip olan, *İletişimi kuvvetli, *Yoğun iş temposuna ayak uydurabilen, *Erkek adayların askerl..

Gaziantep / Şehitkamil Horizon Kömür

Şirketimizde çay ve temizliğe bakacak bayan eleman aranmaktadır. Giyimine özen gösteren İletişimi kuvvetli Kibar, hoşgörülü çalışma arkadaşı aramaktayız...

Gaziantep / Şehitkamil İmamoğlu Seramik

FİRMAMIZA TEMİZLİK ELEMANI ARANIYOR..

Gaziantep / Şahinbey Armin Çanta

Ayakkabı ve çanta mağzamıza satış elemanı alınacaktır...

Gaziantep / Şehitkamil Gaznak Sanayi Tıbbi Ürünler

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ORGANIZE SANAYI YOLU BAŞPINAR SERVISIMIZE,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,;; **************EHLİYETLİ DENEYİMLİ KAPORTA ve BOYA USTALARI ALINACAKTIR***************** -İŞYERİ SERVİS ARACI; VARDIR -ÖĞLEN YEMEĞİ; VARDIR..

Gaziantep / Şahinbey Zümrüt İnşaat

İş yerimizde ofis ve mutfağın günlük temizliğini ve 9 kişilik personelimizin çay ve yemek ihtiyacını karşılamakla görevli bayan çalışma arkadaşı aramaktayız... Sabah 7:30ile 8:00 Akşam 18:00 -18:30 arası mesai saatlerimiz...

Gaziantep / Şehitkamil Üstün İş Döküm

Firmamız Sanayi sitesinde olup 30 yılllık firmadır.Firmamız yurtiçi ve yurtdışı satışları yapmaktadır.Firmamızda çalışmak üzere tecrübeli EXA proğramına hakim bir bayan eleman aramaktayız...

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların finansal ihtiyaçlarını b..

Gaziantep / Tümü Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit Sarayı, düny..