Gaziantep Eleman İş İlanları

Şehir: Gaziantep Pozisyon: Eleman

İş TanımıTelekomünikasyon firması olan şirketimizde; Gelen telefon aramalarının özenli bir şekilde karşılanması, uygun müşteri temsilcilerine ve departmanlara aktarılması Gelen misafir ve müşterilerin gerekli zamanlarda ilgili kişilere yönlendirilmesi..

Gaziantep / Şehitkamil Gaznak Sanayi Tıbbi Ürünler

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ORGANIZE SANAYI YOLU BAŞPINAR SERVISIMIZE,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,;; **************EHLİYETLİ DENEYİMLİ KAPORTA ve BOYA USTALARI ALINACAKTIR***************** -İŞYERİ SERVİS ARACI; VARDIR -ÖĞLEN YEMEĞİ; VARDIR..

Gaziantep / Şahinbey Sürat Yapı

İş yerimizde çalıştırılmak üzere ehliyetli aktif araç kullanabilen, askerliğini yapmış, tercihen üniversite mezunu ön muhasebe yapabilen bay personel arıyoruz...

Gaziantep / Şehitkamil Avsan Av Malz Ltd Şti

FİRMAMIZ TÜRKİYE GENELİNDE , PERAKENDE VE TOPTAN OLMAK ÜZERE AV - SPOR MALZEMELERİ SATIŞI YAPMAKTADIR. FİRMAMIZIN MUHASEBE BÖLÜMÜ İÇİN TECRÜBESİ VE YETERİ KADAR BİLGİSİ OLAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ...

İş TanımıŞirketimizin teknik ofis bölümünde yetiştirilerek, satış mühendisi olarak görevlendirilecek İnşaat Mühendisi alınacaktır.Aranan Nitelikler-Statik altyapısı olanlar tercih edilecektir.-İyi derece İngilizce ve,veya Almanca bilen,..

İş Tanımı*IT Ekipmanlarının arıza tespitinin yapılması ve giderilmesi, *Network ekipmanlarının kurulum, arıza ve işletimini sağlamak, *Windows, MS Office ve Network uygulamalarının yürütülmesini sağlamak, *Yazılım ve donanım konusunda oluşabilecek aksaklıkla..

İş TanımıDedeman Gaziantep Otelimiz için;   Üniversite Mezunu (Tercihen İşletme veya Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü), Minimum 2 yılı  tecrübeli İnsan ilişkilerinde güçlü, misafir memnuniyetini ön planda tutan, ..

Gaziantep / Tümü Bms Group

Gaziantep ve Van bölgesinde pulunan projelerimizde görevlendirilmek üzere Temizlik personelleri alınacaktır. çalışma şekli günde 2 saat olup 09:30 ile 11 30 arası görev yapacaktır *maaş *sgk..

İş TanımıŞİRKETİMİZ 3. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE BULUNAN FABRİKASINDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE; En az Lise mezunu, 23-30 Yaş aralığında, Gelen malzemelerin kontrolünü ve ilgili birimlere dağıtımını yapacak,E-fatura sistemine gelen faturaların ..

Gaziantep / Tümü AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş

İş TanımıAmerikan Kültür Dil Okulları GAZİANTEP Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; EĞİTİM VE SATIŞ DANIŞMANI alınacaktır.Aranan NiteliklerYABANCI DİL EĞİTİM METARYALLERİ SATIŞ-PAZARLAMADA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE 2 YADA 4 YILLIK ÜNİVE..