Gaziantep Eleman İş İlanları

Şehir: Gaziantep Pozisyon: Eleman
Gaziantep / Şehitkamil Zafer Petrol

AKARYAKIT İSTASYONUMUZUN ÖN MUHASEBE BÖLÜMÜNDE ÇALIŞABİLECEK, KONUSUNDA TECRUBELİ, ÜNİVERSİTE MEZUNU, İYİ DERECEDE BİLGİSAYAR BİLEN, ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ VE SİGARA İÇMEYEN ERKEK ELEMAN ALINACAKTIR...

Gaziantep / Tümü Arma Denizcilik

ARMA DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – SEFER BAŞI PRİMLER – 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE – ERKEN EMEKLİLİK ..

Gaziantep / Şahinbey Nilfa Geri Dönüşüm

- Ehliyeti olan (B) aktif araç kullanan - Kendine güvenen, kariyer hedefi olan - Dış görünüşüne özen gösteren - 18 - 30 yaş aralığında Bayan - Takım ruhuna sahip, özverisi yüksek ileri bakış açısına sahip, aktif çözüm üretecek saha çalışma arkadaşları arıyoruz. Gereken ..

Gaziantep / Şehitkamil Maviyunus Lojistik Ve İk Hizmetleri

GAZİANTEPDE KARGO FİRMASINDA 19-40 YAŞ ARASINDA (ŞAHİNBEY-ŞEHİTKAMİL-KAHVELİPINAR MAH-75 YIL MAH-60 YIL MAH-KONAK MAH-DÜZTEPE MAH-DÜZTEPE-SU DEPOSU-İTFAİYE-GÜNEŞ MAH-HOŞGÖR MAH-KARAYILAN-KALYON KAVŞAĞIN ) DA İKAMET EDEN VASIFSIZ BAY VE BAYAN PERSONELLER ALINACAKTIR-MAAŞ+SGK+YEMEK+SERVİS-BAŞVURULAR O..

Gaziantep / Şahinbey Sürat Yapı

Toptan İnşaat Malzemeleri satışı yapmakta olduğumuz iş yerimizde malzeme sevkiyatı yapabilecek bay personel arıyoruz.Ağır işlerde deneyimli yada deneyimsiz olabilir.Tercihen Ehliyetli ağır vasıta yada hafif ticari araç kullanabilecek...

Gaziantep / Şahinbey Bms Group

ŞANLIURFA VE GAZİANTEP BÖLGESİNDE TEMİZLİK PERSONELLERİ ALINACAKTIR *ÇALIŞMA ŞEKLİ 2 SAAT(09:00/11:00) *SGK *5424281887..

ŞİRKETİMİZ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE PVC KAPI PENCERE PROFİL İMALATI VE KONFEKSİYON İŞİ YAPMAKTADIR. İŞİN TANIMI - BİLGİSAYAR OFİS PROGRAMLARI VE İMALAT ÇİZİM PROGRAMI BİLEN - VERİLECEK KAPI PENCERE ÖLÇÜLERİNE GÖRE İMALAT ÇİZİM PROGRAMINDA ŞEKİLLERİN ÇIKARTILMASI MALİYET ..

Gaziantep / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıGaziantep Bölgesinde Sanal Market personeli olarak görev yapacak kişiler,   İnternet üzerinden verilecek Sanal Market siparişlerinin hazırlanıp, aracı kullanarak ya da şoförle birlikte Siparişlerin müşterilerin adreslerine teslim edilmesinden ..

Gaziantep / Tümü Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit Sarayı, düny..

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların finansal ihtiyaçlarını b..