Anketör İş İlanları

Pozisyon: Anketör

İZMİR İÇİN BAŞVURU YAPACAK KİŞİLERİN ÖN YAZILARINDA ÖZELLİKLE BELİRTMELERİ RİCA OLUNUR. GENEL NİTELİKLER; Min. Lise mezunu ya da üniversite öğrencisi, Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yü..

Tam zamanlı ve Part time çalışabilecek, Deneyimli & Deneyimsiz, Yüksek kazanç hedefi olan, Güçlü iletişim becerisi ve ikna kabiliyetine sahip, Diksiyonu düzgün ve dış görünüşüne önem veren, Dinamik, enerjik, girişken, güler yüzlü ve iş disiplini olan Ekip çalışma..

İstanbul Avrupa / Şişli Blue White Estetik Güzelik Merkezi

Mecidiyeköy' de olan şubemize anketör aranıyor. Maaş + Yemek + Prim..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Burda Dijital Baskı Merkezi

Çağlayan Jellian Güzellik Merkezinde görevlendirilmek üzere saha ve stand görevlisi aranmaktadır. Aranan Nitelikler Yarı ve tam zamanlı çalışabilecek; Pozitif ve dış görünüşüne özen gösteren Genç ve dinamik Diksiyonu düzgün Tercihen stand ve broşür d..

İstanbul Anadolu / Tümü Pozitif Araştırma

Pazar ve Siyasi Araştırmalarda Saha da (HANE-İŞYERİ) Yapılan Çalışmalar için Saha da Çalışabilecek ; -Diksiyonu Düzgün, -İkna Kabiliyeti Yüksek, -İş Disiplini Olan, -17-35 Yaş Arası, -Full Time - Part Time -Bay - Bayan Ekip Ar..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Alfa Pazar Araştırma Ve Dan.

En az lise mezunu , Sahada ( ofis dışında ) ve Ofis içersin de (Telefonla Anket =Cati) çalışabilecek , Girişken ve güler yüzlü , Sorumluluk sahibi , Diksiyonu düzgün , İletişim becerisine güvenen , Dikkatli ve düzenl..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Sense Estetik

Zeytinburnunda bulunan güzellik merkezimize deneyimli deneyimsiz anketör alınacaktir. Maas +pirim + yemek..

İş Tanımı - Toplanan bilginin temsil yeteneği olabilmesi için anketi proje talimatlarına uygun gerçekleştirmek, - Proje bazında hedeflere ulaşmak için, aldığı eğitimler doğrultusunda doğru kişiden doğru bilgiyi almak, - İyi bir izlenim bırakmak ve anke..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Aris İstanbul Estetic Ve Güzellik

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK ESTETİSYEN ALINACAKTIR..

İzmir / Konak Englısh Fast

* İZMİR KİTAP FUARINDA 22 - 30 NİSAN ARASI ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE: * Esnek çalışma saatlerine uyacak, * Görünümüne özen gösteren, * Girişken diksiyonu düzgün , * İletişim yönü kuvvetli, * Bay / Bayan, elemanlar alınacaktır. ..