Anketör İş İlanları

Pozisyon: Anketör
İzmir / Konak İvme Araştırma

Pazar ve Piyasa Araştırmaları konusunda lider firmamızda; yabancı ve yerli iş ortaklarımız ile yürüttüğümüz projelerimizde , ofis içi ve ofis dışı çalışmalarımızda bizlerle birlikte olacak , tam zamanlı ve yarı zamanlı, bay/bayan, en az lise mezunu , ikili ilişkilerde başarılı takım arkadaşları aram..

İstanbul Anadolu / Tümü Vizyon Araştırma Danışmanlık

ELEDİYE MEMNUNİYET PROJESİNDE Saha da Çalışabilecek ; -Diksiyonu Düzgün, -İkna Kabiliyeti Yüksek, -İş Disiplini Olan, -17-55 Yaş Arası, -Full Time - Part Time -Bay - Bayan Ekip Arkadaşları Aranmaktadır. NOT : PROJ..

İstanbul Avrupa / Eyüp Göktürk Klinik Pilates

merkezimizi tanıtıcak, anket yaparak insanlarla iyi iletişim kuracak diksiyonu düzgün disiplinli haftada en az iki gün çarşamba ve cuma günleri çalışacak arkadaşlar aranıyor...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Beyond Clinic

Güzellik Merkezimizin broşürleri ile ilgilenip dağıtabilecek Anketör arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Anaes Araştırma Danışmanlık Ve Tek. Hiz.

Hedef kitleye yönelik olarak gerçekleştirilen çok kapsamlı araştırma projelerini SAHADA YÜZ YÜZE GÖRÜŞME METODU İLE uygulayacak anketörler aranmaktadır. 18-55 yaş arası Bay/Bayan En az lise mezunu Diksiyonu düzgün ve Türkçe'yi okuma yazmada doğru ve akıcı bir şekilde ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Metta Estetik

- DİKSİYONU DÜZGÜN GÜLER YÜZLÜ, - İŞ DİSİPLİNİ OLAN, - SAHA ÇALIŞMASINA AYAK UYDURABİLECEK, -EN AZ LİSE MEZUNU, - PART TİME VEYA FUUL TİME..(ÖĞRENCİ OLABİLİR) - BAKIRKÖY VE BEYLİKDÜZÜ CİVARI İKAMET EDEN, - BAY BAYAN ANKETÖRLER, MAAŞ+PRİM+YOL+YEMEK..

belirli mahallelerde adreslere giderek soru sorabilecek düzenli çalışma şartlarına uygun Anketör aranmaktadır..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Leyendagüzellik

MERKEZİMİZDE BAY&BAYAN ANKETÖRLER ALINACAKTIR DİKSİYONU DÜZGUN ÖĞRENMEYE ACIK MAAŞ,PİRİM,SSK,YOL VERILMEKTEDİR..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Busemsu

Günlük 75 TL karşılığında Damacana Su Tanıtımı yapacak sürekli iş garantisi sağlanıp sabah 10:30 - Akşam 18:00 saatlerinde mesai sonlanacaktır. Bir saat yemek molası çalışma saatinin içindedir. 20yaş ile 35 yaş arası part-time veya fulltime bayan çalışma arkadaşları aranmaktadır...

Ankara / Pursaklar Koçak Bilişim

Firmamız bünyesinde çalışıcak Web site yaptıracak firmaları bulup onlar ile sözleşme yapacak Saha Personeli / Müşteri Temsilcileri alınacaktır..