Anketör İş İlanları

Pozisyon: Anketör
İstanbul Anadolu / Çekmeköy Ecemlife

GÜZELLİK MERKEZİNDE ANKETÖR ARAMAKTAYIZ BAY-BAYAN Firmamızda görevlendirilmek üzere saat 10.00 -19.00 arasında dış saha sorumlusu anketör olarak çalışacak eleman arayışımız mevcuttur. Maaş+Prim+Sigorta+Yemek..

İstanbul Anadolu / Tümü Roni Danışmanlık

Hedef kitleye yönelik olarak gerçekleştirilen çok kapsamlı araştırma projelerini SAHADA YÜZ YÜZE GÖRÜŞME METODU İLE uygulayacak anketörler aranmaktadır. ARANAN NİTELİKLER 17-35 yaş arası Bay/Bayan En az lise mezunu Diksiyonu düzgün ve Türkçe'yi okuma yazmada doğ..

İstanbul Anadolu / Tümü Market group Reklam ve Tanıtım Ajansı

Belirli bir bölgede çizilen rut dahilinde apartman yöneticilerine anket yapmak 6 Mart - 18 Mart arası çalışma günleri Haftalık izin günü Pazar, Diğer günler çalışma saatleri, 09.00 - 17.00..

Edirne / Merkez Ortis Organizasyon

Trakya Üniversitesi' nde Coca Colanın indirimli kuponlarının dağıtımı yapılacak olup, mart-nisan-mayıs gibi aylarında gerçekleşecektir.Çalışma tarihleri her ayın ilk iki haftası olup hafta içlerinde olacaktır...

Denizli / Merkez Beautyhome Güzellik

Diksiyonu düzgün,ikna kabiliyeti yüksek, sürekli aktif halde çalışabilecek bay veya bayan eleman aranıyor...

İstanbul Avrupa / Şişli Diyalog İstanbul Araştırma

23 yıldır Araştırma Sektöründe faaliyet gösteren Veri Toplama Şirketi Diyalog Araştırma sahada anket yapacak ANKETÖRLER arıyor. - En az lise mezunu. - Güçlü iletişim becerisine sahip. - İkna yeteneği olan. - Öğrenme ve gelişime açık. - Yoğun iş temposuna uyum sa..

Bursa / Osmangazi Sivil Gündem Gazetesi

-Araştırmalarda sektöründe 1 yıl deneyim sahibi -Lisans düzeyinde üniversite mezunu olmak -MS Office programlarını bilen (Özellikle Excel) -Ekip çalışmasına uyum gösterebilen -Yönetim kabiliyeti olan ve gerekli durumlarda insiyatif kullanabilen -Saha süreçlerinde ekiple..

Bursa / Osmangazi Sivil Gündem Gazetesi

GENEL NİTELİKLER Araştırmalarımızda , Türkiye'nin kendi alanlarında lider olan kurumlarının, pazarlama ve kamuoyu araştırmalarına bağlı bilgi ve eğitim ihtiyacını karşılayan bir araştırma şirketidir. Gerçekleştireceğimiz farklı araştırma projelerinde saha araştırmacısı olarak görev alac..

Türkiye istatistik kurumunun belirlemiş olduğu hanelerde "Radio dinleme alışkanlıkları" ile saha araştırma çalışması yapılacaktır. Çalışma tam zamanlı olup bay&bayan 18/60 yaş arası anketör arkadaşlar aranmaktadır. Çalışma detayları ve ayrıntılar için başvurulara dönüş yapılacaktır...

İstanbul Anadolu / Tümü Bordo Araştırma

Bordo Araştırma 15 Yıllık Tecrübe ve Birikimi ile Ulusal Araştırma Şirketleri ve Özel Sektör Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Pazar Araştırma Yapmakta Olup, Türkiye'nin Bütün Bölge ve İllerinde Çalışma Ağına Sahip, Sektörün Önde Gelen Veri Toplama Şirketlerinden Biridir. Firmamızın GİZLİ MÜŞ..