Anketör İş İlanları

Pozisyon: Anketör
İstanbul Avrupa / Tümü Bulgu Araştırma

Şirketimiz bünyesinde yeni başlayacak çalışmalarımız için Mecidiyeköy’de ki ofisimizde çalışmak üzere Cati Agent olarak çalışacak personeller alınacaktır. Aranan Özellikler ; • Diksiyonu Düzgün • 18-45 yaş arası • Ekip çalışmasına uygun Şartlar; • Asgari Üc..

İstanbul Anadolu / Tümü Roni Danışmanlık

Hedef kitleye yönelik olarak gerçekleştirilen çok kapsamlı araştırma projelerini SAHADA YÜZ YÜZE GÖRÜŞME METODU İLE uygulayacak anketörler aranmaktadır. ARANAN NİTELİKLER 17-35 yaş arası Bay/Bayan En az lise mezunu Diksiyonu düzgün ve Türkçe'yi okuma yazmada doğ..

çeşitli konularda verilen eğitim neticesinde anket yapabilecek saha elemanı aranıyor . part time çalışma şansı mevcut..

İstanbul Anadolu / Tümü Pozitif Araştırma

Pazar ve Siyasi Araştırmalarda Saha da (HANE-İŞYERİ) Yapılan Çalışmalar için Saha da Çalışabilecek ; -Diksiyonu Düzgün, -İkna Kabiliyeti Yüksek, -İş Disiplini Olan, -17-35 Yaş Arası, -Full Time - Part Time -Bay - Bayan Ekip Ar..

Firmamızın saha departmanında çalışmak üzere; -Diksiyonu düzgün, -İnsan ilişkileri kuvvetli, -İkna yeteneğine sahip, -Prezentabl -Sorumluluk sahibi Günlük kazancını 60 TL ve üstü olarak hedefleyen takım arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Method Research Company

Min. orta okul/Lise mezunu , Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yüzlü, Tam zamanlı çalışabilecek, 23_55 yaş arası bay ve bayan adaylar aranmaktadır..

Trabzon / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için TRABZON bölgede Market ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacaktır. 1500 tl. maaş+agi (123,53) TL+..

İzmir / Konak İvme Araştırma

Uluslar arası iş ortaklarımız için sahasını yürütmekte olduğumuz reklam takip projelerinde görevlendirmek üzere; aktif, koordineli çalışabilen, iş disiplinine sahip, saha çalışmalarını seven, bayan ve bay takım arkadaşları aranmaktadır. Ödemeler GÜNLÜK KAZANÇ (75Tl) olarak yapılmaktadır...

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Beauty Check İstanbul

Gopaşada ikamet eden; Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yüzlü, Bay ve Bayan adaylar aranmaktadır. İŞ TANIMI: Projelerle ilgili e..

İstanbul Avrupa / Tümü Vizyon Araştırma Danışmanlık

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL ULAŞIM ANA KONULU 2 AY BOYUNCA SAHA DA SÜRECEK ; ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE YÖNELİK ÇALIŞMAMIZDA yer alabilecek; -18-55 yaş arası -Ofis dışı ve ekip çalışmasına istekli -En az lise mezunu -A..