Anketör İş İlanları

Pozisyon: Anketör
İstanbul Anadolu / Kadıköy Arveda Araştırma

Arveda Araştırma Hizmetleri 20 yıllık tecrübe ve birikimi ile uluslararası araştırma şirketleri, özel sektör ve kamu kuruluşlarına pazar araştırmaları yapmakta olup Türkiye genelinde çalışma ağına sahip, sektörünün önde gelen veri toplama şirketlerindendir. Sizde bu oluşumun bir parçası olabilirsini..

İzmir / Konak Kare Grup

ARAŞTIRMA ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; * İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK * SAHA ÇALIŞMASINA YATKIN * TABLET KULLANABİLEN * PART TİME - FULL TİME ÇALIŞABİLECEK * BAY-BAYAN 18-35 YAŞ ARASI ÇALIŞACAK ARKADAŞLAR ARIYORUZ.. ***KESİNLİKLE PAZARLAMA ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Girişim Araştırma

Saha araştırma şirketimiz dE çalıştırılmak üzere PART TİME-FULL TİME Çalışma arkadaşları arıyoruz; -DENEYİMLİ DENEYİMSİZ SAHA ARAŞTIRMACISI (ANKETÖR)..

İstanbul Anadolu / Tümü Survey

Pazar Araştırma Hizmetleri alanında faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde görevlendirilecek Saha Araştırmacıları(ANKETÖRLER) aranıyor • Aranan Nitelikler; • En az Lise mezunu; bay & bayan • Deneyimli & deneyimsiz • Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip • İş..

GENEL NİTELİKLER; Min. Lise mezunu ya da üniversite öğrencisi, Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yüzlü, Tam zamanlı ya da part time çalışabilecek, Laptop ya da Tablet kullanabilecek 18_35 ..

İstanbul Avrupa / Bakırköy E & N Güzellik Merkezi

güzellik merkezimize anketor ve rap elemanı alınacaktır.bakırkoyde..

Bursa / Tümü Bulgu Araştırma

daha önce gizli müşteri işi yapmış çalışma arkadaşlarına ihtiyaç vardır çalışmak isteyen arkadaşlar 5492862886 nolu telefondan mahmut beyle irtibata geçebilirler..

İstanbul Anadolu / Tümü Bulgu Araştırma

daha önce gizli müşteri yapmış çalışma arkadaşlarına ihtiyaç vardır çalışmak isteyen arkadaşlar bahtiyar çakmak 5545820426 iletişime geçebilirler..

Tam zamanlı ve Part time çalışabilecek, Deneyimli & Deneyimsiz, Yüksek kazanç hedefi olan, Güçlü iletişim becerisi ve ikna kabiliyetine sahip, Diksiyonu düzgün ve dış görünüşüne önem veren, Dinamik, enerjik, girişken, güler yüzlü ve iş disiplini olan Ekip çalışma..

İstanbul Anadolu / Tümü Bordo Araştırma

Bordo Araştırma 15 Yıllık Tecrübe ve Birikimi ile Ulusal Araştırma Şirketleri ve Özel Sektör Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Pazar Araştırma Yapmakta Olup, Türkiye'nin Bütün Bölge ve İllerinde Çalışma Ağına Sahip, Sektörün Önde Gelen Veri Toplama Şirketlerinden Biridir. Sizlerde Bordo Ekip 'in..