Anketör İş İlanları

Pozisyon: Anketör
Mersin / Yenişehir Reform Arastirma

Mersin genelinde yürütmekte olduğumuz anket çalışması için bay bayan anketorler aranmaktadır..

İzmir / Konak Senkron Araştırma

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ AMAÇLI TÜKETİCİ ANKETLERİ YAPACAK EKİP ÇALIŞMASINA UYGUN PART TİME, FULL TİME ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

Mersin / Tarsus Çınar Turizim

ikna kabiliyetine güvenen ofis içerisinde çalışıcak bay bayan tam zamanlı ve part time olarak elamanlar alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Tümü Survey

Pazar Araştırma Hizmetleri alanında faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde görevlendirilecek Saha Araştırmacıları(ANKETÖRLER) aranıyor • Aranan Nitelikler; • En az Lise mezunu; bay & bayan • Deneyimli & deneyimsiz • Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Girişim Araştırma

Saha araştırma şirketimiz dE çalıştırılmak üzere PART TİME-FULL TİME Çalışma arkadaşları arıyoruz; -DENEYİMLİ DENEYİMSİZ SAHA ARAŞTIRMACISI (ANKETÖR)..

İstanbul Avrupa / Şişli Hair Care Clinic

Kliniğimizin broşür dağıtımını gerçekleştirecek, part-time çalışacak, bayan elemanlar aranmaktadır. Çalışma saatlerimiz 13:00 18:00' dır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Arveda Araştırma

Arveda Araştırma Hizmetleri 20 yıllık tecrübe ve birikimi ile uluslararası araştırma şirketleri, özel sektör ve kamu kuruluşlarına pazar araştırmaları yapmakta olup Türkiye genelinde çalışma ağına sahip, sektörünün önde gelen veri toplama şirketlerindendir. Sizde bu oluşumun bir parçası olabilirsini..

GENEL NİTELİKLER; Min. Lise mezunu ya da üniversite öğrencisi, Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yüzlü, Tam zamanlı ya da part time çalışabilecek, Laptop ya da Tablet kullanabilecek 18_35 ..

Tam zamanlı ve Part time çalışabilecek, Deneyimli & Deneyimsiz, Yüksek kazanç hedefi olan, Güçlü iletişim becerisi ve ikna kabiliyetine sahip, Diksiyonu düzgün ve dış görünüşüne önem veren, Dinamik, enerjik, girişken, güler yüzlü ve iş disiplini olan Ekip çalışma..

Malatya / Tümü Survey

20-35 yaş arası en az lise mezunu bayan çağrı merkezi elemanı aranıyor. İLETİŞİM: Yavuz türk Gsm:0553 933 44 21 Dabakhane Mah. Halep Cad. Barış İş Hanı 5. Kat Battalgazi/ MALATYA..