Bakım Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Bakım Elemanı
İstanbul Anadolu / Kadıköy H D Y Pazarlama A. Ş

* Kurumsal Ekipmanlı , Araçlı ve Çalışanlı Olanlar Tercih Edilecektir. * Kombi & Klima Teknisyeni * Teknik Servis Elemanı * ACIL Sistemli Bir Çalışma Düzeneğiyle Çözüm Ortakları Aranmaktadır. * Sabit Maaş + Dolgun Prim Ödemesi + SSK + Gider Paylaş..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ay Huzurevi Ve Bakımevi

Şehir - İlçe İstanbul Avrupa - Büyükçekmece Cinsiyet Farketmez / Kadın veya Erkek Yaş 20 - 45 arası İşin Detayı İSTANBUL AVRUPA YAKASI BÜYÜKÇEKMECE GÜZELCE YÖRESİNDE E5 E 200 METRE UZAKLIKTAKİ ÖZEL AY HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERKEZİMİZE GÜLERYÜZLÜ, SABIRLI, DİSİPLİNLİ ..

Ankara / Yenimahalle Özkaraoğlu Hidrolik Ltd. Şti.

İş yerlerimizin elektrik işlerinde çalıştırılacak elektrikçi alınacaktır...

Balıkesir / Tümü Arnet Telekomünikasyon

Firmamız bünyesinde Vodafone Network alt yapısında çalışacak, bakım, elektronik arıza, montaj ve ekat belgeli personeller alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Servis Truck

Servisimizde çalışmak üzere motor-fren usta ve kalfaları aranmaktadır. Ücret dolgundur...

Adana / Seyhan Nezih Elektrik

DENEYİMLİ ELEKTRİK TESİSAT USTASI B SINIFI SÜRÜCÜ BELGELİ TERCİHİMİZDİR YARDIMCI İHTİYACIMIZ VAR..

Ankara / Yenimahalle Acity Playpark Bowlingo

Acity Alışveriş Merkezinde olan eğlence merkezi şubemizde çalışacak çocuklar ile arası iyi olan aktif işlerde çalışmayı seven ilgili yüksek okullardan mezun yada tecrübe sahibi olan personeller aranmaktadır...

Kocaeli / Tümü Teknik Servis Kocaeli

Şirketimiz bünyesinde beyaz eşya, kombi ve klima ustaları alıcanaktır...

Ankara / Çankaya Dny Peyzaj Ltd Şti

Bahçe Bakımı ve Bahçıvanlık konusunda eğitimli, tecrübe sahibi eleman/elemanlar alınacaktır. 25-45 yaş aralığı Bahçe Bakımı, Çim Biçimi, Budama, Dikim, Çim Ekimi, Gübreleme, İlaçlama, Sulama ve Temizlik konularında deneyimli, daha önce Bahçıvanlık tecrübesi olan ..

Tekirdağ / Çerkezköy YKK Metal ve Plastik Ürünleri

Tekstil aksesuarları üretimi konusunda faaliyet gösteren uluslararası bir Japon şirketi olan YKK'nın Çerkezköy’deki fabrikasında Bakım Departmanında görev yapacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşı aranmaktadır. GENEL NİTELİKLER *Endüstri Meslek Liselerinin Mekanik ..