Grafiker İş İlanları

Pozisyon: Grafiker
İstanbul Avrupa / Bağcılar Bernur Etiket

Şirketimiz bünyesinde çalışacak ; matbaa ve bez baskı deneyimi olan çalışma arkadaşları arıyoruz....

İstanbul Avrupa / Fatih Bengü Hayat

Hacamat Derneği ile ortaklaşa proje ve faaliyetleri olan - Geleneksel Tıp Alanında 1- Eğitim, 2) Ücretli Seminer, 3) Ücretsiz Geleneksel Tıp seminerleri 4) E-Ticaret ürün satışı olan 10 adet asıl web sitesi 40 kadar yardımcı web sitelerimizin Her türlü görsel grafi..

Konya / Karatay Selka Kozmetik

FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE; -CORELDRAW+ FOTOSHOP KULLANABİLEN -DİKSİYONU DÜZGÜN -KONYA'DA İKAMET EDEN..

Bursa / Osmangazi Bursa Dijital

BUTTİM İş Merkezinde kadrosunu her geçen gün daha da genişleten firmamıza Grafik Tasarımcı arkadaşlar aramaktayız. Reklam sektöründe birçok alanda faaliyet gösteren firmamızda "Bir firmanın logo tasarımından, broşür, kataloğuna, araç kaplamasından, tabelasına kadar tasarımlarını yapabil..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Kardelen İnşaat

ARNAVUTKÖY' DE VEYA ULAŞIM PROBLEMİ OLMAYAN İLÇELERDE İKAMET EDEN GRAFİKER İHTİYACIMIZ VARDIR...

İstanbul Anadolu / Maltepe Noss Sistem Profesyonel Barkod Otomasyon

Barkod Otomasyon sektöründe yazılım şirketi olarak faaliyet gösteren firmamızın Maltepe ofisinde görev alacak "Grafiker" aramaktayız. -Diksiyonu düzgün, prezantabl -Sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek -Dış görünüşüne özen gösteren -İnsan ilişkilerinde güçlü,..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Alemdar Hediyelik Eşya Tic. Ltd. Şti.

İstoç’ta faaliyet göstermekte olan züccaciye ve hediyelik eşya ithalatçı firmamıza; · Ürünlerimizin kutu tasarımlarını ve ürün üzerilerine basılacak olan görsel tasarımları yapabilecek, · Ürün fotoğraflarını çekecek, · Web sitemizdeki ürünlerin takibi..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Plan Dijital Reklam

REKLAM SEKTÖRÜNDE FALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE İŞİNDE İYİ VE DENEYİMLİ DİJİTAL BASKI MAKİNASI KULLANABİLEN GRAFİKER TECRÜBESİ OLAN DİJİTAL BASKI MAKİNASI OPERATÖRLERİ ALINACAKTIR...

Trabzon / Merkez Uc Ajans

Reklam ve Fotoğrafçılık sektöründe faaliyet gösteren firmamıza Trabzon'da ikamet eden ya da edebilecek; *Adobe Photoshop, Illustrator programlarını çok iyi kullanabilen, * Kurumsal kimlik ve logo tasarımı, katalog/fotoğraf albüm tasarımı gibi alanlarda deneyim sahibi, * Yeni fikirl..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Eres Etiket Ve Matbaacılık

ETİKET VE MATBAADA; GRAFİKER OLARAK ÇALIŞACAK VE TASARIM YAPABİLECEK, TECRÜBELİ, COREL DRAW , ILLUSTRATOR, PHOTOSHOP PROGRAMLARINI BİLEN GRAFİKER ARANIYOR...