Hemşire İş İlanları

Pozisyon: Hemşire
Ankara / Çankaya Naturel Sac Ekim Merkezi

Saç ekim merkezimizde çalıştırılmak üzere bayan hemşire aranıyor...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Bahçeci Sağlık Grubu

Genel Nitelikler Hemşirelik veya ebelik bölümünden tercihen Üniversite mezunu, En az 1 yıllık iş tecrübesi olan veya yeni mezun olan, İnsan İlişkilerinde başarılı, güler yüzlü, Takım çalışmasına yatkın, Sorumluluk sahibi, dikkatli, titiz ve disiplinli, 30 yaşını a..

İstanbul Avrupa / Şişli Özel Daisy Poliklinik

Nişantaşı,nda Bulunan Estetik Polikliniğimizde görevlendirilmek üzere hemşire aranmaktadır. Aranan Nitelikler *En az Sağlık Meslek Lisesi mezunu, *Hasta memnuniyetine önem veren *Ekip çalışmasına yatkın, *Hemşirelikte kusursuz hizmet anlayışı ile güvene dayalı..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Berkem Özel Sağlık Hizmetleri

TIP MERKEZİN DE TAM ZAMANLI HEMŞİRE ARANMAKTADIR..

Özel Sefa Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi toplumsal geleneğimizin ayrılmaz bir parçası olan büyüklere saygıyı esas alan bir anlayışla kurulmuştur.Bu amaçla gerek Ankara'nın en eski huzurevlerinden bir tanesi olarak, gerek tek kapasitede en büyük huzurevi olarak sadece Ankara da değil tüm Türkiye de ..

ANKARA İLİ ÇANKAYA İLÇESİNDE BULUNAN OSGB FİRMAMIZA DİGER SAĞLIK PERSONELİ SERTİFİKASINA SAHİP HEMŞİRE , ATT , İŞ YERİ HEMŞİRESİ ALINACAKTIR...

YENİ KURULAN OSGB FİRMASI İÇİN DİPLOMASINI KOYUP,TAM ZAMANLI,LÜZUM HALİNDE EKİPLE GİDİLİP HİZMET VERİLECEK...

Bursa / İnegöl FRESENIUS MEDİCAL CARE

Grubumuzun Bursa İnegöl'de buluna Diyaliz Kliniğimizde görevlendirilecek, Diyaliz Hemşiresi arayışımız bulunmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar • Üniversitelerin ve/veya Sağlık Meslek Liselerinin ilgili bölümlerinden mezun • Tercihen Hemodiyaliz Sertifikasına sahip veya..

Kocaeli / İzmit Özel Elm Polikliniği

İzmit Merkezde Bulunan Özel E.L.M. Polikliniği bünyesinde çalışmak üzere; - Ünivesite , Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu ya da Sağlık Meslek Lisesi mezunu, - Yeni mezun ya da deneyimli, - Ekip çalışmasına yatkın, - Hasta memnuniyetine önem veren, - Enerjik, gü..

Afyon / Afyonkarahisar Özel Ayza Eğitim Kurumları

Afyon Merkezde bulunan Anadolu Sağlık Meslek Lisemize, mesleğini ve öğrencileri seven, takım çalışmasına yatkın, özverili, iş ahlakına sahip, yaptığı işin ciddiyetinin farkında olan, sorumluluk sahibi, mesleki ve kişisel gelişimi önemseyen Hemşirelik Meslek Dersleri öğretmenleri arıyoruz. ..