Hemşire İş İlanları

Pozisyon: Hemşire
Ankara / Çankaya Bal Arısı Kids

Çankaya Balgatta bulunan kreşimiz bünyesinde görev almak üzere; '' Hemşire'' arıyoruz. Aranılan nitelikler; İletişimi kuvvetli, Çocukları ve işini seven, Sorumluluk sahibi, Prezantabl, Hemşirelik Lisesi veya Hemşire..

Ankara / Çankaya Mavi Işık Plus

İRTİBAT ve GÖRÜŞME İÇİN YETKİLİ kişilerin TELEFON VE ADRESLERİ : Ön görüşmeler aşşagıda belirtilen işyeri adreslerinde her gün 19.30 kadar devam etmektedir. randevu almadan özgeçmişiniz ile birlikte lütfen subelerimize müracaat ediniz. PART TİME VEYA FULL TİME ANKARA B..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Harmony Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti.

SAÇ EKİM SEKTÖRÜNDE KANAL AÇIMINDA FULL TİME ÇALIŞACAK DENEYİMLİ VE BAŞARILI HEMŞİRE ARANIYOR...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Özel Nexus Polikliği

İstanbul Avrupa yakasinda ,ÖZEL NEXUS POLİKLİNİK, merkezimize Bay ve Bayan Hemşire aranmaktadır. Estetik Güzellik merkezimizde ,ihtiyaç durumunda lazer epilasyon ve tüm hemşirelik uygulamarinda Poliklinik bünyemizde değerlendirilmek üzere Hemşire alımımız olucaktir. ADAY K..

Newlife Sağlık Merkezi' ne (Gebze Kahve Diyarı yanında) iletişimi güçlü satış kabiliyeti olan aynı zamanda estetisyen olarak yetiştirilecek bayan Fizik Tedavi Teknikeri alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Hilal Sağlık

KAĞITHANE CİVARINDA OTURAN TECRÜBELİ HEMŞİRELER ARIYORUM H.İÇİ 17:00 - 23:00 H.SONU 08:00 - 23:00..

Kocaeli / İzmit Lego Sağlık

İzmit' te bulunan ortak sağlık ve güvenlik birimimizde görevlendirilmek üzere Diğer Sağlık Personeli belgesine sahip işyeri hemşiresi alınacaktır. İlgilenenlerin ücret beklentileriyle beraber başvuru yapmalarını rica ederiz...

HUZUREVİNDE ÇALIŞMA DENEYİMİ OLAN HEMŞİRE ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Özel Drm Polikliniği

Kozyatağındaki Estetik Polikliniğimize , *Tercihen medikal estetik uygulamalarda bilgi sahibi (lazer epilasyon-cilt bakımı vs.) * Sorumluluk alabilecek *Dış görünümüne özen gösteren, *Hemşire çalışma arkadaşları aramaktayız..

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından diğer sağlık personeli sertifikasına hak kazanmış, İSG - Katip sistemine tanımlı "DİĞER SAĞLIK PERSONELLERİ" arayışımız bulunmaktadır. Lise, MYO ve Üniversitelerin Sağlık Bölümlerinden Mezun, Diğer Sağlık Personeli sertifikası..