Hemşire İş İlanları

Pozisyon: Hemşire
İstanbul Anadolu / Maltepe Boğaziçi Huzurevi

Maltepe'de özel huzurevi'nde çalışmak üzere deneyimli- deneyimsiz hemşire alınacaktır...

Aydın / Merkez Ege Hayat Osgb

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK DİĞER SAĞLIK PERSONELİ BELGESİ OLAN BAŞVURULAR KABUL EDİLECEKTİR. ÜCRET YÜZ YÜZE GÖRÜŞÜLECEKTİR...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Halkalı Neşe Erberk Anaokulu

Anaokulumuzda tam zamanlı çalışacak, enerjik, güler yüzlü, çocukları seven bayan Hemşire aranmaktadır...

Ankara / Çankaya Firma Adı Gizli

GOP' da yer Alan Hastanemizde Çalışmak Üzere, Hemşire Alınacaktır - Hemşirelik Fakültesi veya Sağlık Meslek Lisesi - Hemşirelik mezunu, - Girişimsel işlemlere yardımcı olabilmek, - Kendini geliştirebilecek ve yeni uygulamalar öğrenmeye açık olmak, - Kendine ve bakımın..

Kocaeli / İzmit Özel Elm Polikliniği

İzmit Merkezde Bulunan Özel E.L.M. Polikliniği bünyesinde çalışmak üzere; - Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu ya da Sağlık Meslek Lisesi mezunu, - Yeni mezun ya da deneyimli, - Ekip çalışmasına yatkın, - Hasta memnuniyetine önem veren, Hemşire, Sağlık Memuru ve..

Kızılay'daki muayenehanemizde çalışmak üzere, Hemşire alınacaktır. - Damar yolu açma konusunda yetkin olmak, - Girişimsel işlemlere yardımcı olabilmek, - Kendini geliştirebilecek ve yeni uygulamalar öğrenmeye açık olmak, - Takım ve ekip çalışmasına uyumlu olmak,..

İstanbul Avrupa / Şişli Erkay Sağlık Ve Sosyal Hizmetler

İSTANBUL/Mecidiyeköy'de Özel Asude Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezinde çalışacak Tam Zamanlı Hemşire arayışımız vardır...

Alsancak'ta bulunan Özel Klinik için Lazer Epilasyon tecrübesi bulunan Prezantabl, ekip uyumuna özen gösteren, işinde titiz, bakımlı, genç ve dinamik, bu çevreye yakın oturan hemşire ekip arkadaşı aramaktayız. Cv'leri mail adresine yönlendirmeniz gerekmektedir...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Çevre Kalite Osgb

İstanbul-İkitelli bölgesinde faaliyet gösteren OSGB Firmamızda görev almak üzere, İŞYERİ HEMŞİRESİ pozisyonunda takım arkadaşları aramaktayız. İşyeri Hemşiresi belgesi olan, İlgili Mevzuatlara hakim, Güncel Mesleki bilgileri takip eden, İŞYERİ HEKİMİ ile birlik..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Aytuğlu Hair Trans

Saç ekimi ve estetik cerrahi alanlarında çalışacak, yetiştirilmek üzere ya da tecrübeli hemşire aranmaktadır. *Hasta memnuniyetine önem veren *Mesleğinde profesyonelliği hedefleyen *Kişisel ve mesleki gelişimine önem veren *Branşı ile ilgili gelişme ve yenilikler..