Hemşire İş İlanları

Pozisyon: Hemşire

Acıbadem Bakırköy Hastanesinde görevlendirilmek üzere; - Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu ya da Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümü mezunu, - Diyaliz Hemşireliği sertifikasına sahip, - Ekip çalışmasına yatkın, - Hasta memnuniyetine önem veren, - Erke..

İstanbul Avrupa / Şişli Özel Daisy Poliklinik

Özel Daisy Estetik Polikliniklerinde görevlendirilmek üzere; • Üniversite veya Sağlık Meslek Liseleri bölümlerinden mezun, • Hemşire, Acil Tıp Teknisyeni, Fizyoterapist • Enjeksiyon Uygulamalarında başarılı, • Cihaz ve Sistem Kullanma konusunda deneyimli, • En az..

Ankara / Çankaya Mavi Işık Plus

İRTİBAT ve GÖRÜŞME İÇİN YETKİLİ kişilerin TELEFON VE ADRESLERİ : Ön görüşmeler aşşagıda belirtilen işyeri adreslerinde her gün 19.30 kadar devam etmektedir. randevu almadan özgeçmişiniz ile birlikte lütfen subelerimize müracaat ediniz. PART TİME VEYA FULL TİME ANKARA B..

İzmir / Karabağlar FRESENIUS MEDİCAL CARE

İş Açıklaması Grubumuz İzmir/ Karabağlar'da bulunan Diyaliz Kliniğimizde görevlendirilecek, Diyaliz Hemşiresi veya Diyaliz Teknikeri arayışımız bulunmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar • Üniversitelerin ve/veya Sağlık Meslek Liselerinin ilgili bölümlerinden mezun ..

Acıbadem Sağlık Grubu Taksim Hastanesi'nde görevlendirilmek üzere; Lisans Hemşirelik bölümü mezunu, İlgili bir alanda sertifika sahibi olan, Minimum 2 yıl klinik hemşire olarak görev yapmış, Ekip çalışmasına yatkın, ekip yönetimi konusunda deneyimli, Branşı ile ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Dişdoktoru S. Bora Işım

Kadıköy /Kızıltoprakta bulunan Dişdoktoru muayenehanesinde çalışacak ,diksiyonu düzgün ,çalışkan ,giyimine özen gösteren ,titiz ,insan ilişkileri kuvvetli,öğrenmeye açık ,prezantabl ,en az lise mezunu bayan çalışma arkadaşları aranmaktadır...Resimli cv ler değerlendirilecektir...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Dermaline Estetik

4 LEVENT'TE, ÖZEL LEVENT HASTANESİ LAZER EPİLASYON MERKEZİ'inde çalışmak üzere * Lazer Epilasyon uygulama deneyimi olan,(Alexandrite) * Sorumluluk alabilecek *Dış görünümüne özen gösteren, *Hemşire Güzellik uzmanı çalışm..

İstanbul Avrupa / Şişli Erkay Sağlık Ve Sosyal Hizmetler

İSTANBUL/Mecidiyeköy de Özel Asude Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezinde çalışacak Tam Zamanlı Hemşire arayışımız vardır...

Acıbadem Kadıköy Hastanesinde görevlendirilmek üzere; - Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu ya da Sağlık Meslek Lisesi mezunu, - Diyaliz Hemşireliği sertifikasına sahip, - Ekip çalışmasına yatkın, - Hasta memnuniyetine önem veren, - Erkek adaylar için aske..

İstanbul Anadolu / Kartal Koşuyolu Özel Sağlık Hizmetleri

KURUMUMUZDA GECE ÇALIŞMAK ÜZERE TAM ZAMANLI HEMŞİRE / SAĞLIK MEMURU ARANMAKTADIR...