Hemşire İş İlanları

Pozisyon: Hemşire
İstanbul Anadolu / Üsküdar Erkay Sağlık Ve Sosyal Hizmetler

İSTANBUL/ÜSKÜDAR'da Özel Asude Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezinde çalışacak Tam Zamanlı Hemşire arayışımız vardır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Int

Şirket / İş Tanımı ULUSLARARASI BİR FİRMANIN TÜRKİYE ORGANİZASYONUNDA GÖREV ALACAK YÖNETİCİ ADAYLARI PART TİME YA DA FULL TİME ÇALIŞMA İMKANI EĞİTİMLER TARAFIMIZDAN VERİLECEKTİR. Aranan Nitelikler YÖNETİCİ VE LİDERLİK VASIFLARINA SAHİP KARİYER HEDEFİ OLAN..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Pırlanta Güzellik Merkezi

BAKIRKÖYDEKİ ESTETİK GÜZELLİK MERKEZİMİZE HEMŞİRELER ARANMAKTADIR. MAAŞ-SGK-YEMEK-PİRİM..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Prof. Dr. Orhan Tarçın

Endoskopi/Akasya , Gastroenteroloji Merkezinde çalışmak üzere endoskopi Hemşireleri /Teknisyenleri aranmaktadır...

Acıbadem Sağlık Grubu International Hastanemizde görevlendirmek üzere; - Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu ya da Sağlık Meslek Lisesi mezunu, - Yeni mezun ya da deneyimli, - Ekip çalışmasına yatkın, - Hasta memnuniyetine önem veren, - Erkek adaylar için tercihe..

Acıbadem Sağlık Grubu Bakırköy Hastane'mizde görevlendirilmek üzere; - Hemşirelik Yüksekokulu ya da Lisans Hemşirelik bölümü mezunu, - Kişisel gelişimine önem veren, - Ekip çalışmasına yatkın, - Hasta memnuniyetine önem veren, - Erkek adaylar için tercihen askerl..

Acıbadem Sağlık Grubu Kozyatağı Hastanemizde görevlendirilmek üzere; - Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu ya da Sağlık Meslek Lisesi mezunu, - Yeni mezun ya da deneyimli, - Ekip çalışmasına yatkın, - Hasta memnuniyetine önem veren, - Erkek adaylar için a..

Acıbadem Sağlık Grubu Kadıköy Hastanemizde görevlendirmek üzere; - Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu ya da Sağlık Meslek Lisesi mezunu, - Yeni mezun ya da deneyimli, - Ekip çalışmasına yatkın, - Hasta memnuniyetine önem veren, - Erkek adaylar için tercih..

İstanbul Anadolu / Maltepe Drc Eğitim Kurumları

hemşire (sağlık elemanı) *okulumuzun acil sağlık hizmetlerine destek olmak için alanında güvenebileceğimiz yardımcı elemana ihtiyaç var...

Acıbadem Sağlık Grubu Bakırköy Hastanesi'nde görevlendirilmek üzere; - Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu ya da Sağlık Meslek Lisesi mezunu, - En az 2 yıl deneyimli, - Ekip çalışmasına yatkın, - Hasta memnuniyetine önem veren, '' Poliklinik ..