Hostes İş İlanları

Pozisyon: Hostes
İstanbul Avrupa / Avcılar Göktan Turizm

PART TİME HOSTES ALINACAKTIR. SIGORTA YAPILACAKTIR.AVCILAR CEVRESİNDEN ARANMAKTADIR...

Hatay / İskenderun Sen Turizm

İskenderun Otogarda Sen Turizm'de Bilet Kesimi Yapacak Bayan eleman Aranıyor....

İstanbul Avrupa / Bakırköy Uludağ Et Lokantası

Lokantamızda kapıda gelen müşterileri karşılayacak güler yüzlü bayan hostesler işe alınacaktır. randevu alarak. Necmettin Uçaker'le görüşebilirler...

Yenikapı İDO iskele ve Pendik İDO iskele de düzenlenecek olan etkinliğimiz de görevlendirilmek üzere dört bayan hostes görevlendirmesi yapılacaktır. Dönemsel işler de çalışmış, ikili ilişkileri kuvvetli dönemsel bayan hostesler aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Aldatmaz Turizm

Öğrenci servisine Ataşehir,Bostancı,Suadiye ve Yenisahra civarında oturan hostesler aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere, dönemsel olarak 15 Eylül - 15 Haziran tarihleri arasında Ulusal ve Uluslararası Kongre,Toplantı, Seminer, Fuar, Veri girişi gibi proje bazlı etkinliklerde görev almak isteyen ''Bay-Bayan takım arkadaşları'' arayışımız bulunmaktadır. - 18-27 yaş aralığ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir GROUP34 GÜVENLİK

İstanbul ataşehirde bulunan kurumsal bir firmada günlük 60 tl+sgk+yemek ile 15 gün çalışacak bayan karsılama hostesi aranıyor..

İstanbul Avrupa / Güngören Özel Meltem Hastanesi Ve Doğumevi

Meltem Hastanesi Sağlık Grubu bünyesinde değerlendirilmek üzere; Lise mezunu, Hasta Hizmetleri alanında kariyer hedefleyen, İletişimi güçlü, insan ilişkilerinde başarılı, Dış görünümüne önem veren, Hasta ve hasta yakınları ile olan iletişimde empati kurabilecek,..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Toyota Plaza ALJ

GENEL NİTELİKLER • 22-27 yaşları arasında, • En az 1 yıl iş deneyimine sahip, • Güleryüzlü, • Dış görünümüne özen gösteren, • Enerji dolu, • Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışacak, • İstanbul Anadolu yaka..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Kiptaş Turizm

OKUL SERVİSLERİMİZDE GÖREV ALABİLECEK HOSTES PERSONELLER ARIYORUZ.ÜMRANİYE ACIBADEM BAKKALKÖY İÇERENKÖY FERHATPAŞA KAYIŞDAĞ BÖLGELERİNDEN..