İthalat İş İlanları

Pozisyon: İthalat
İstanbul Anadolu / Ataşehir HAS KAUÇUK ZEMİN SİSTEMLERİ

JOB DESCRIPTION *Prepare annual sales plan and budget for region / location *Generating new business potential *Maintains and expand costumer base by counseling sales consultants *Manage and report daily , weekly and mountly sales targets and actuals *Effective managmen..

İstanbul Avrupa / Esenler Diafarma Ecza Deposu

Diafarma Sağlık ve İlaç Dış Tic. Ltd. Şti olarak, 2003 yılında İstanbul’da kurulduk. 2016 yılı itibariyle Diafarma Ecza Deposu ve Medikal Dış Ticaret Ltd. Şti. olarak hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmekteyiz. Farmasötik ve medikal alanına hizmet veren öncü kuruluşlardan biriyiz. ..

Antalya / Muratpaşa Atlantis

Aranan Nitelikler • İyi derecede Çince ve/veya İngilizce bilen • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun • MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim kabiliyeti ve temsil gücü yüksek • Planlama, organizasyon ve k..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Mfk Plastik

Sultanbeyli'de faliyet gösteren, Hızla büyümekte olan, Trafik ve İş güvenliği malzemeleri üreten firmamıza deneyimli, dinamik , uyumlu, tercihen Trafik ve Güvenlik sektöründe pazarı olan, -Askerliğini tamamlamış 27 yaş ve üzeri, -Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Vipsped Uluslararası Taşımacılık

ULUSLARARASI ALANDA HİZMET VEREN LOJİSTİK FİRMAMIZA OPERASYON BÖLÜMÜNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE.... *ITHALAT VE IHRACAT KONUSUNDA DENEYIMLI.. .. *TERCIHEN LOJISTIK FIRMASINDA ÇALIŞMIŞ *SORUMLULUK SAHİBİ *MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNDE ETKİN İLETİŞİME SAHİP *RAPORLAMA..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Elmina Lojistik Ticaret Limited Şirketi

lojistik alanında deneyimli yada bilgi sahibi olan, müşteri ile birebir görüşme yapabilecek, prezentabl konuşması düzgün müşteri temsilciliği yapabilecek müşteri portföyü oluşturabilecek bayan takım arkadaşı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Avcılar Mimarsinan Mutfak Eşyaları

Şirket / İş Tanımı Züccaciye Sektörünün köklü markası Amboss için yeniden yapılandırılan şirketimizin İthalat ve ihracat süreçlerinin takibi ve yönetimi konusunda görevlendirilmek üzere; İthalat, ihracat, üretim ve satış süreçlerinin yönetilmesi, İthalat ve ihracat ü..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Akyıldız Ambalaj Ltd. Şti

Akyıldız Ambalaj Ltd. Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer İthalat Yetkilisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Akyıldız Ambalaj Ltd. Şti İthalat Yetkilisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Temo Tekstil

Şirket / İş Tanımı Tekstil sektöründe faaliyet gösteren ihracat firmamıza İthalat-İhracat elemanı alınacaktır. Tüm ihracat evraklarının hazırlanması ve takibi Tüm ithalat işlemlerinin hazırlanması ve takibi Kolleksiyon faturalarının hazırlanması İhracatların Sent..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Turpack Makine Ltd. Şti

İŞ TANIMI 55 ülkeye ihracatı bulunan firmamızın satış departmanında görevlendirilmek üzere, aşağıdaki özelliklere sahip yetiştirilmek üzere yeni mezun satış mühendisleri aranmaktadır. GENEL NİTELİKLER Konuşma ve yazmada çok akıcı İngilizcesi olan, tercihen ikin..